Parada pidosnicilor, triumful imoralității

13:33, 18 mai 2018 | Opinii, Politica | 2747 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Marșul homosexualilor din 19 mai va fi păzit cu strășnicie de către ambasadorul american și Poliție

Sâmbătă, 19 mai 2018, la Chișinău va fi organizat un marș la care vor participa membrii și simpatizanții unor organizații ce propagă viziuni netradiționale asupra omului și familiei, adică cei care își zic „comunitatea LGBT”.

„Polițiștii vor asigura ordinea și securitatea publică, dar și circulația rutieră în timpul evenimentului”, ne informează serviciul de presă al Poliției Republicii Moldova.

Sursa oficială ne mai pune la curent și cu faptul că „șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, alături de alți conducători, au avut o întrevedere de lucru cu organizatorii marșului”.

După întrevederea cu pricina Inspectoratul General al Poliției a decis că „va depune toate eforturile pentru buna desfășurare a evenimentului”, subliniind că „dreptul la libera exprimare a tuturor cetățenilor trebuie și este respectat, indiferent de interese, afiliere și convingeri, iar evenimentul din 19 mai, nu este o excepție, polițiștii fiind la datorie și asigurând ordinea și securitatea publică”.

Anterior Biserica Ortodoxă din Moldova a anunțat că se opune categoric organizării Marșului Solidarității „Fără Frică”.

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir, a semnat încă la 8 mai curent  o scrisoare adresată Primăriei municipiului Chișinău, îndemnând autoritățile municipale să sisteze prin orice mijloace desfășurarea Marșului Solidarității „Fără Frică”, organizat de adepții comunității LGBT din Chișinău.

Iată mesajul Mitropolitului:

Biserica Ortodoxă din Moldova se opune categoric la organizarea din acest an al Marșului Solidarității „Fără Frică”, din cadrul celei de-a XVII ediții a Festivalului comunității LGBT „Moldova Pride 2018”, care va avea loc sâmbătă, 19 mai, la Chișinău, și care reprezintă „un atentat la moralitate, la instituția sacră a familiei și un pericol pentru generațiile tinere”.

Această parada a minorităților sfidează în mod abuziv şi public valorile majorității societății noastre care se numără a fi în proporții de 98% creștini ortodocși – păstrători ai învățăturii Sfintei Evanghelii, conform căreia căsătoria poate fi fondată numai de către un bărbat și o femeie, și nu între persoane de același gen.  

Nu există nici un motiv legal, moral, dar și rațional care ar determina mobilizarea și susținerea autorităților noastre publice locale a unui asemenea manifest absurd. Îndemnăm autoritățile municipale să sisteze prin orice mijloace promovarea manifestării comportamentelor netradiționale şi prin aceasta a păcatelor strigătoare la cer, care inundă din ce în ce mai accentuat plaiul nostru.

Organizatorii acestei parade și mentorii lor din afara țării noastre ar trebui deja să cunoască realitățile de aici, din experiențele din anii trecuți, întrucât asemenea manifestări provoacă de fiecare dată pericole, violențe, dar și altercații de ambele părți.

Cu multă întristare și îngrijorare ne întrebăm dacă protecția „drepturilor private” a acestei minorități poate fi atinsă prin umilirea și călcarea în picioare a sentimentelor morale ale vastei majorități a cetățenilor noștri ortodocși?

P.S.: Încă o dată. Cine încă nu a priceput că toată această tărășenie cu impunerea ”culturii LGBT” este rodul activității unor cercuri extrem de influente din Occident, în special din SUA, precum magnatul de tristă faimă George Soros, dar întreaga administrație a acestei hiperputeri globale, undei toate sforile sunt trase de cercuri oculte ale plutocrației globale. Evident, nu este vorba despre pretinsele și mult exaltatele drepturi ale omului, ci de un curent profund anticreștin care țintește pervertirea și alienarea definitivă a lumii.

Sunt investite sume astronomice în respectiva operațiune malefică la scară planetară. Religia drepturilor omului, așa-zisa ”corectitudine politică”, cea care paralizează și sancționează orice abatere de la gândirea unică a globaliștilor, după ce a surpat temeliile religioase și morale ale Vestului, s-a apucat să devasteze tradiția și bunul simț în spațiul ex-comunist, convertit rapid la același set de anti-valori.

Inducerea ideii că anormalitatea, anomalia, patologia, perversiunea țin de normalitate a devenit posibilă după un război total,  de durată, instrumentat cu metodă și cu viclenie de către artizanii din umbră ai ”căderii în Modernitate”. Singura țintă a acestei operațiuni ce se întinde peste secole este Omul Creștin. Ca să reușească, ea nu putea fi precedată decât de cultul rațiunii, teogonia republicană, mistica laicității și secularizarea societăților strivite de către tăvălugul respectiv.

Deloc întâmplător, și de această dată protectorul declarat al activiștilor LGBT, finanțați copios de peste Ocean, este nimeni altul decât ambasadorul SUA, dragul de el, cel care răspunde la numele de James Pettit. Ca exponent al ”jandarmului global”, insul se comportă ca un adevărat stăpân în țara noastră. El dă ordine, el stabilește ce e rău și ce e bine, el se afișează cu uzurpatorii curcubeului, care reprezintă o profanare voită a semnificației lui biblice.

Mare ispravă au mai făcut și moldovenii căzând din URSS în brațele SUA și UE! Am scăpat de comuniști și am dat de liberali. Am scăpat dracu și am dat de ta-su! Dar în timp ce posedații comuniști erau lesne de identificat, deoarece își impuneau voința prin violență, constrângeri și asasinate în masă, posedații liberali vin cu relaxarea morală, cu libertatea fără limite, cu ispite și vrăjeli din arsenalul demo(no)crației. În timp ce comuniștii ne distrugeau în primul rând trupurile, liberalii ne distrug sufletele.

Această paradă gay se constituie și într-un prilej scandalos de testare a nivelului cu totul degradant al obedienței actualei guvernări, ca și a opoziției eurolatre, față de stăpânii din Occident.

Tristă priveliște! Deprimantă realitate!

Va îngădui oare bunul Dumnezeu să ieșim din actuala stare de captivitate în care ne-au împins forțe de-a dreptul malefice? Iată întrebarea care și-o pun mulți dintre noi. Asta depinde și de fiecare dintre noi.

Așadar, cine are curajul să spun un NU hotărât unor astfel de manifestări ce viciază morala publică și agresează copiii noștri? Faceți un pas înainte. Semnați o petiție, un articol, un demers.

Noi suntem împotrivă. Și spunem, urmând pila lui Hristos: ”Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac!”

 

Iurie Roșca,

Ghenadie Vaculovschi

Articole relevante

Cine se află în spatele marșului homosexualilor?

Un marș FĂRĂ FRICĂ de Dumnezeu

Absenți la apel. O femeie creștină spune ceea ce alții trec sub tăcere

Ambasadorul SUA în Moldova, James Pettit, s-a afișat și în acest an la festivalul homosexualilor