Ziaristul de la Justițiarul a murit. Marius Albin Marinescu a fost interzis de regimul Iohannis, în aceeași perioadă cu blocarea OrtodoxINFO

09:54, 17 decembrie 2020 | Actual | 141 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu, coșmarul din presă al președintelui Klaus Iohannis, s-a stins din viață  pe 15 decembrie , la domiciliul său din Sibiu, după o lungă și grea suferință, anunță InPolitics.

Marinescu, redactor-șef al revistei, devenit ulterior doar site, ”Justițiarul”, din Sibiu, a fost primul ziarist interzis de Grupul de Comunicare Strategică condus de Andi Manciu, în primăvara acestui an.

Totodată, el este și autor al celor mai spectaculoase dezvăluiri, în timp, despre actualul președinte, încă de pe vremea cînd acesta era primar la Sibiu. E vorba în special de afacerile cu case ale lui Iohannis și ale soției sale, dezvăluiri făcute într-o perioadă în care aproape toată presa sibiană îi cînta doar osanale actualului președinte.

În urmă cu mai mulți ani, Albin Marinescu i-a fost chiar contracandidat lui Iohannis la primăria Sibiu, din partea PNȚCD, ulterior el consolidîndu-și poziția, prin zeci de articole, de cel mai îndîrjit critic al lui Klaus Iohannis și autor, chiar, al unor plîngeri penale împotriva acestuia. (B.T.I.)

Dumnezeu să-l ierte și să-l mântuiască!

 

Sursa: https://ortodoxinfo.ro