VOX POPULI: „Cu masca și vaccinul ne omoară!”. Cea mai sinceră părere despre școala online și pandemie. Mamă surprinsă de Tele M Iași: Să meargă copiii la școală, asta trebuie!

12:02, 6 ianuarie 2021 | Actual, Social | 275 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

O ieșeancă a fost surprinsă pe stradă de reporterii Tele M Iași spunându-și of-ul împotriva permanentizării școlii online și a obligației de a purta mască în aer liber.

„Să meargă copiii la școală, asta trebuie! Ce îmi ții copilul acasă, dar el stă pe calculatorul acela acolo? Nu stă, se duce și fură temele și le trece acolo și le-a trimis. Și asta e învățământ? (…) Lumea e năcăjită, n-au bani, n-au ce mânca și mă pune să cumpăr măști! De ce nu le dă de pomană, la ce mă pune să le plătesc? Eu n-am bani, de unde bani? Eu îs de la țară: prășesc, cosesc, mulg vaca, asta fac!Să trimită copiii la școală parlamentarii ăștia!”
„Ce-i cu măștile acestea și cu Covidul ista și cu boala asta? Că eu când eram copil, era zăpada pân-aicea (la brâu – n.red.), mă trăgeam cu sania, veneam acasă și îmi curgeau și mucii și nici bolnavă nu eram! Am atâția ani, niciodată n-am fost bolnavă, o injecție n-am făcut! Și acum mă înăduș (arată masca – n.red.) și ei mă omoară! Ei mă omoară cu vaccinul și cu măștile istea pe care le țin de nevoie, că mă amendează!”, și-a expus, tranșant, părerea, mama din Iași.

Filmarea făcută de Tele M Iași s-a viralizat luni, 4 ianuarie, pe Facebook, în prima zi de muncă din 2021.

Sursa: https://www.activenews.ro