VOR FOLOSI VARIANTA OMICRON CA MIJLOC PENTRU ACOPERIREA EFECTELOR VACCINURILOR ȘI PENTRU A JUSTIFICA VALUL URMĂTOR?

19:15, 7 decembrie 2021 | Actual, Externe, Social | 425 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Potrivit unor articole din versiunea oficială, simptomele noii variante de SARS-Cov2, numită Omicron, sunt: ​​Complicații legate de sistemul vascular, inclusiv insuficiență cardiacă, aritmie, inflamație cardiacă și cheaguri de sânge.

Totuși, știm că acesta este unul dintre efectele negative majore ale „vaccinurilor” COVID, în special în rândul bărbaților, ducând la o creștere de 5 ori a deceselor cardiace subite inexplicabile în rândul jucătorilor de fotbal în 2021. De fapt, din decembrie 2020183 de sportivi și antrenori profesioniști s-au prăbușit brusc, soldând cu 108 decese.

Efectele secundare ale vaccinurilor Covid sunt promovate ca „simptome ale variantei Omicron”.

Se pare că autoritățile și birocrații folosesc varianta Omicron pentru a masca creșterea rapidă a deceselor cardiace subite și inexplicabile în rândul persoanelor vaccinate; exact cum au făcut cu varianta Delta.

Variantele sunt un instrument de descurajare, coercitiv și de justificare, pentru existența cărora nu există o bază științifică, dar care sunt folosite pentru a justifica în continuare narațiunea oficială.

Tuturor experților oficiali: chiar nu înțelegeți? Trebuie să fii foarte orb sau foarte necinstit pentru a nu fi surprins de aceste fapte.

HeraldoSimptomele Omicron, noua variantă a Covid-ului care îngrijorează lumeaNew York declară starea de urgență.

Pasajeros de vuelos internacionales llegan hoy lunes al Aeropuerto Internacional John F. Kennedy (JFK) en Nueva York.
Pasageri din zboruri internaționale, în Aeroportul Internațional John F. Kennedy (JFK) în New York. EFE

Varianta Omicron a SARS-CoV-2 a alarmat societatea în ultimele zile din cauza reacțiilor pe care le-a stârnit în mai multe țări europene, inclusiv în Statele Unite, unde se iau în considerare noi închideri de frontieră pentru combaterea bolii. Se vorbește despre un risc potențial mai mare decât cel al variantelor Alpha sau Delta, care în urmă cu câteva luni au stârnit mare îngrijorare din cauza îndoielilor cu privire la eficacitatea vaccinurilor existente împotriva acestor noi tulpini de virus.

South African doctor who raised alarm over Omicron variant says symptoms  are 'unusual but mild' - Daily Record

Angelique Coetzee, președinta Asociației Medicale din Africa de Sud, a fost prima care a alertat autoritățile sud-africane cu privire la apariția omiconului (varianta B.1.1.529). Situația epidemiologică din Africa de Sud se caracterizează prin trei valori de vârf diferite în cazurile raportate, ultima dintre acestea vizand în principal varianta delta. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), numărul infecțiilor a crescut brusc în ultimele săptămâni, odată cu descoperirea acestei variante. Prima infecție confirmată a venit dintr-o probă prelevată pe 9 noiembrie 2021.

Estados Unidos: Kathy Hochul, una gobernadora todoterreno para Nueva York |  Internacional | EL PAÍS

Guvernatoarea statului, democrata Kathy Hochul, a fost unul dintre primii funcționari din țară care a luat o decizie cu privire la noua variantă a virusului. În plus, Hochul face apel la populație să poarte mască, să se vaccineze și să primească doze de rapel. La rândul său, principalul responsabil cu lupta împotriva coronavirusului din țară, Anthony Faucci, a recunoscut în această sâmbătă că ar fi „surprins” dacă varianta omicron ar fi deja pe pământ american.

Ómicron | Coronavirus: Anthony Fauci dice que Estados Unidos está en  “alerta” por la nueva variante del covid-19 | Sudáfrica | MUNDO | EL  COMERCIO PERÚ

„Nu m-ar mira dacă ar fi. Nu l-am detectat încă, dar când există un virus cu acest nivel de transmisibilitate și sunt deja cazuri din călătorii în Israel, Belgia și alte țări… când există un virus. așa, este aproape imposibil să nu se răspândească peste tot”, a spus Fauci în declarații pentru rețeaua NBC. Multe țări – inclusiv Statele Unite – au refuzat intrarea turiștilor internaționali din Africa de Sud, unde noua variantă a fost depistată pentru prima dată, și a vecinilor săi din sud de pe continentul african.

Simptomele variantei Omicron: de la oboseală extremă la dureri musculare.

Varianta B.1.1.529 este similară cu varianta Beta, care a fost găsită și în Africa de Sud. Omicron are simptome neobișnuite, dar ușoare, iar oboseala extremă este cea mai vizibilă în cazurile identificate până acum. Persoanele infectate cu Omicron au o altă particularitate în comparație cu tulpinile anterioare: Nu suferi de simptomul care a fost până acum cel mai clar motiv de suspiciune de infecție cu Covid-19, și anume pierderea mirosului și a gustului. Aveți o frecvență cardiacă anormal de mare și o febră foarte mare. Alte simptome la persoanele infectate cu Omicron includ dureri musculare care durează câteva zile, potrivit dr. Coetzee. Cursul bolii este ușor. Cu toate acestea, ea a avertizat despre pericolul potențial al unei evoluții mai pronunțate și mai severe a bolii la persoanele nevaccinate.

Riscul global al unei prevalențe „înalte” a Omicronului

OMS a avertizat că această variantă are un risc global „înalt” de răspândire și a îndemnat țările să se pregătească pentru posibilele consecințe. Într-un raport tehnic adresat statelor membre, a abordat posibilitatea „viitoarelor valuri de Covid 19 care ar putea avea consecințe grave”. Ei descriu potențiala răspândire la nivel mondial a Omicron ca fiind „ridicată” și posibilele efecte ca „foarte ridicate”, „deoarece mutațiile pot aduce potențial imunologic evaziv și, eventual, un avantaj în ceea ce privește transferabilitatea”.

Varianta Omicron la persoanele vaccinate cu Covid

OMS anticipează că vor apărea „cazuri și infecții la indivizii vaccinați”, deși într-o „proporție mică și previzibilă în raport cu valorile eficacității vaccinului”„În ciuda incertitudinilor, se poate presupune că vaccinurile disponibile în prezent oferă o anumită protecție împotriva bolilor grave și a decesului”, explică ei.

Cu toate acestea, experții OMS precizează că „există încă incertitudini semnificative”.

Încep restricțiile pentru noua variantă Covid

În ciuda acestor cuvinte, multe țări au luat măsuri radicale pentru a combate această ipotetică nouă amenințare. Regatul Unit, Statele Unite și mai multe țări din UE interzic călătorii din Africa de Sud, Botswana, Mozambic, Namibia, Swaziland, Lesotho și Zimbabwe, în timp ce Maroc nu va primi zboruri internaționale în următoarele două săptămâni, iar Israelul și-a închis granițele pentru străini.

Sursa: https://invictuswebmedia.com