Virusul Sars-Cov-2 conceput și optimizat special pentru oameni. Pandemia de Covid19 între bioterorism și crime împotriva umanității

08:57, 4 iunie 2020 | Actual | 423 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

O echipă de cercetători australieni, incercând să dezvolte un vaccin pentru Covid19, a descoperit un fapt care pune pe gânduri intreaga comunitate științifică.  Virusul Sars-Cov-2 arată ca și cum ar fi conceput și optimizat special pentru a infecta oameni. Cum au ajuns la această concluzie: incercând să găsescă animalele cele mai potrivite pentru cercetarile de fază 2 pentru vaccinul anti Covid19, au constatat că virusul se lipește mult mai bine pe receptorul ACE2 de pe celulele umane decât pe receptori omologi de la toate animalele pe care le-au studiat. Asta se intâmplă  la viruși adaptați pentru om fie in timp, fie in laborator. Recenta epidemie fiind primul contact intre Sars-Cov-2 și oameni, factorul timp ieșind din ecuație, ipoteza optimizării in laborator rămane in picioare.

Interviul cercetătorilor acordat televiziunii Sky News TV din Australia:

Studiul este publicat aici:   In silico comparison of spike protein-ACE2 binding affinities across species; significance for the possible origin of the SARS-CoV-2 virus

Reamintim că există mai mulți oameni de știință care au afirmat idei asemănătoare. Între ei se remarcă Profesorul Luc Montagnier, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină  in 2008 (pentru descoperiri legate de virusul HIV) a sugerat că noul tip de coronavirus, Sars-Cov-2, a fost fabricat în laboratorul din Wuhan. Luc Montagnier a acordat un interviu site-ului „Pourquoi docteur” și a declarat că nu crede povestea că noul tip de coronavirus ar fi pornit din piața de animale din Wuhan.

„Covid-19 a fost fabricat în laboratorul din Wuhan. Acest laborator s-a specializat în coronavirus încă din anii 2000” a spus Montagnier și a subliniat că a cercetat bine subiectul în cauză.

Profesorul  a spus într-un alt interviu acordat postului de televiziune CNEWS că virusul Covid-19 nu are origine naturală și este făcut de profesioniști.

Australia a inițiat o anchetă internațională asupra originii epidemiei și asupra gestionării ei (intenționat?) eronate. Ancheta este susținută de mai multe țări din intreaga lume și vizează in principal China și Organizația Mondială a Sănătății.

Un reportaj pe această temă realizat de Sky News Tv din Australia:

Ideea că virusul este lucrat in laborator a fost enunțată din ianuarie 2020 de un grup de cercetători biologi din India care au publicat un articol care a fost publicat, dar nu a rezist presiunilor decât câteva zile, biologii indieni fiind nevoiți să il retragă. Articolul prezenta 4 inserturi proteice in structura virusului Sars-Cov-2 care ar fi provenit de la virusul HIV și care care constituiau o prezență nenaturală ce sugera optimizarea intenționată a virusului. În final articolul sugera că datele nu sunt insuficiente și că se impun noi cercetări pentru lămurirea situației.

Iată articolul retras: Uncanny similarity of unique inserts in the 2019-nCoV spike protein to HIV-1 gp120 and Gag – Prahdan, Mishra, Gupta – 31 ian 2020

Controversa a continuat prin articolul publicat in Nature in 14 martie 2020. Articolul susținea că virusul nu este produs prin manipulare deliberată în laborator, ci a apărut pe cale naturală. Articolul a fost tradus și in română de Andrei Dîrlău care rezuma astfel observațiile sale pe marginea articolului tradus:

”Două lucruri stranii sunt evidențiate în legătură cu Covid-19:

1) Este extrem de contagios din cauza țepilor din coroană, care se atașează de om atât de ușor încât par optimimizați special în acest scop, ca să se transmită foarte ușor la om. „Optimizat” este chiar termenul folosit de autori (SARS-CoV-2 appears to be optimized for binding to the human receptor).

2) Se pare că el se apără de sistemul imunitar al gazdei producând un „scut” din polizaharide: „un domeniu asemănător mucinei care protejează, ecranează sau apără [shields] proteinele spinilor SARS-CoV-2. […] un scut implicând glicanii în scop de imuno-evaziune.” Deci el pare făcut special ca să se protejeze cu un fel de „blindaj” de anticorpii noștri.”

Oricine poate înțelege clar din articol aceste două lucruri. Și totuși autorii articolului își exprimă opinia lor care pare a fi contrară realității evidențiate chiar de ei: concluzia echipei internaționale de geneticieni independenți este că ei nu cred că virusul este produs în laborator prin recombinare, ci a apărut printr-un proces de mutații evolutive naturale.

Întrebarea relevantă nu era despre ce cred cercetătorii, ci dacă ar fi posibilă realizarea in laborator sau dacă era imposibilă. Articolul ne spune indirect că era posibil. Cu meticulozitate și discreție, fără să se publice datele preliminare, cu efort, in ani, dar nu imposibil.

Puteți găsi aici articolul din nature.com tradus in română:

Nu este produs în laborator, a apărut natural – susține acest studiu științific tradus integral

( Sursa originală: Nature.com / The proximal origin of SARS-CoV-2 )

Aceste situații științifice concrete alături de conexiunile dubioase din ultimii ani care leagă personaje precum Fauci sau Bill Gates de actuala pandemie, toate la un loc constituie motive suficiente pentru a face câteva arestări și pentru a fi anchetați de crime împotriva umanității, genocid, corupție la nivel mondial, OMS, corporații farma și guvernele unor țări precum China, SUA, Italia, Spania, România etc.

Sursa: https://ortodoxinfo.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,