Tehnocrația, dușmanii nevăzuți și inducerea panicii

10:23, 8 iunie 2021 | Video | 792 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

 

Autor: PATRICK WOOD, 3 iunie  2021

Trăim într-o eră a înșelăciunii globale și a amăgirii de proporții biblice. Minciuna este un mod de viață.

Înșelătoria este dusă la nivelul unei forme de artă. Depravarea și corupția domnesc peste tot.

Propaganda vicleană care promite să elimine sărăcia, să creeze locuri de muncă minunate, să pună în valoare demnitatea și să aducă o pace durabilă în lume are mai multe în comun cu o grămadă de gunoi dintr-un grajd decât cu niște soluții durabile.

Am afirmat încă la începutul anului 2020 că Marea Panică din 2020 (a se citi: „pandemia”) a reprezentat startul loviturii de stat a tehnocrației. Aceasta a urmărit scopuri de anvergură globală, dăunând îngrozitor economiei mondiale și a rând în bucăți țesătura status quo-ului social. Și toate acestea ar fi fost cauzate de către un dușman nevăzut.

Iar acum, „oamenii de știință” din spatele acestei operațiuni, precum dr. Anthony Fauci, s-au dovedit a fi niște farsori și șmecheri, a căror știință a fost discreditată ca fiind o „pseudo-știință”, și asta în cel mai bun caz.

Aș putea să vă reamintesc și faptul că încălzirea globală este, de asemenea, un dușman nevăzut de aceeași magnitudine? Datele corupte și ticăloase care susțin teoria încălzirii globale sunt la fel de frauduloase și înșelătoare ca și cele ce țin de COVID-19. Minciuna abundă.

Modelele trucate pe calculator scuipă megatone de povești pentru a ne convinge că vom muri cu toții atunci  când se vor topi calotele polare și se vor ridica mările.

V-am avertizat, de asemenea, și despre faptul că vor exista și alte atacuri de înșelăciune menite să consolideze uzurparea puterii globale de către tehnocrați.

Anume tehnocrații sunt cei care livrează aceste povești.

Două episoade majore de hacking  au apărut brusc pentru a sublinia necesitatea unui sistem universal de identificare  (ID universal) și a unui control total asupra internetului.

În primul rând, Conducta Colonial[1] a fost închisă, provocând deficiențe masive de combustibil pe Coasta de Est. În al doilea rând, cel mai mare producător de carne din lume este piratat, stopând producția. Prețurile la gaz cresc vertiginos.  Deficitul de carne este unul enorm. Și toate acestea grație unui dușman invizibil (hackerii) despre care se spune că ar fi o entitate nebuloasă a statului profund care urmărește distrugerea Americii.

Să facem o pauză aici pentru a ne aminti că Marea Panică din 2020 a fost precedată de o simulare a unei pandemii globale, numite Event 201 (Evenimentul 201), sponsorizată de Forumul Economic Mondial. Event 201 a descris foarte detaliat, literă cu literă, răspunsul la această pandemie. Ei au fost pregătiți și au avut totul sub control.

În luna iulie a acestui an Forumul Economic Mondial continuă cu o altă simulare comparabilă cu cea care a început în 2020, numită Cyber Poligon (https://www.weforum.org/projects/cyber-polygon).

Printre partenerii enumerați pe site-ul FEM sunt IBM, INTERPOL, ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), Ericsson, virus maker Trend Micro, Accenture, AIG, Allianz, Amazon, Bank of America, BlackRock, VISA etc.

Cyber ​​Polygon descrie un răspuns global la un puternic atac cibernetic:

Odată ce digitalizarea globală se accelerează, iar oamenii, companiile și țările devin din ce în ce mai interconectate, securitatea fiecărui element al unui lanț de aprovizionare este esențială pentru asigurarea durabilității întregului sistem. În timpul exercițiului tehnic, participanții își vor perfecționa abilitățile practice în atenuarea unui atac țintit al lanțului de aprovizionare asupra unui ecosistem corporativ în timp real”. (sublinierile autorului)”.Ce coincidență că tocmai două piraterii majore ale lanțului de aprovizionare apar brusc din senin, afectând ipotetic sute de milioane de consumatori și făcându-ne pe restul dintre noi să ne tremure pantalonii. Și oare cine ar fi acești hackeri invizibili? De ce nu-i poate prinde nimeni în momentul făptuirii acestui atac? Ei bine, anonimatul face parte din scenariu (la fel ca virusul COVID-19),  deoarece cauza nu prezintă niciun interes pentru persoanele de genul celor de la Forumului Economic Mondial, ei sunt interesați doar răspunsul lor la acest eveniment.

Iar acum să trecem la prezentarea OZN-urilor. Dintr-o dată, toată lumea a început să vorbească despre OZN-uri. Mașinăria propagandistică este în plină desfășurare pe măsură ce guvernul și armata lansează pelicule, înregistrări și documente, care sugerează că extratereștrii au și poposit pe planeta Pământ. Dar oare acești lansatori de alertă pot produce o singură navă spațială sau un singur corp extraterestru? Nu. Și atunci poate dispun de vreo imagine sau o fotografie clară? Nici atât. Este vorba doar despre un alt dușman invizibil, evocat pentru a provoca un răspuns de inginerie socială aplicată populațiilor din întreaga lume.

La 2 iunie curent fostul Președinte Barack Obama și-a dat cu părerea despre extratereștri și OZN-uri (https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/proof-aliens-lead-new-religions-24235493).

The Daily Star (Marea Britanie) relatează că,

Barack Obama a avut o conversație despre viața extraterestră, prezicând că, dacă vor apărea dovezi despre exsitența extratereștrilor, aceasta va duce la schimbări radicale în jurul planetei noastre.

Fostul președinte SUA a spus că dovada existenței extratereștrilor va duce probabil la apariția de noi religii și vor fi necesare cheltuieli uriașe de bani pentru sistemele de arme, astfel încât să ne putem apăra de eventualele atacuri.

El a fost întrebat ce crede că se va întâmpla dacă am putea dovedi că există extratereștri care cercetează Pământul, dar nu am reușit să luăm contact cu ei sau să interacționăm cu ei.

”E interesant”, – a spus acesta.

Asta nu mi-ar schimba deloc politica. Pentru că întreaga mea politică se bazează pe faptul că suntem niște organisme minuscule pe această mică fărâmă care plutește în mijlocul spațiului ”.

Dar, fără îndoială, ar exista argumente imediate cu privire la faptul că trebuie să cheltuim mult mai mulți bani pe sisteme de arme pentru a ne apăra. Ar apărea și noi religii. (sublinierile autorului).

Nu vă gândiți prea mult la asta. Militarii sunt propagandiștii majori ai OZN-urilor și cei mai mari consumatori de bani proveniți din impozite de pe planetă. Președintele Eisenhower ne-a avertizat despre Complexul Militar-Industrial ca și despre ”elita tehnologică”. Ei bine, este izbitor de evident faptul că aceștia și-au unit forțele și au un scop comun.

Deci, ar mai fi de spus și următoarele. Aerul pe care îl respirăm este poluat cu un virus mortal care probabil va ucide milioane; lanțul de aprovizionare cu alimente și energie este oprit și, dacă nu murim de foame, atunci bugetele noastre vor fi depășite de prețurile ridicate ale energiei; au sosit extratereștrii spațiali, dar Forța Spațială ne va salva,  dacă le vom acorda suficienți bani și control.

Poate că a compara toate acestea cu o grămadă de gunoi dintr-un grajd este prea din cale-afară. În cele din urmă, voi spune următoarele: dacă cineva încearcă să te sperie cu un dușman nevăzut, atunci dați-i o lopată și spuneți-i să se apuce de curățat grajdul cailor.

Traducere de Iurie Roșca

 Sursa: https://www.technocracy.news/how-technocracy-is-using-unseen-enemies-to-panic-the-world/

[1] Conducta Colonial este cel mai mare sistem de conducte pentru produse petroliere rafinate din SUA. Conducta – formată din două tuburi – are o lungime de 5.500 mile și poate transporta 3 milioane de barili de combustibil pe zi între Texas și New York. (Wikipedia)