Secretul ultim al Resetării

23:35, 20 iunie 2021 | Video | 1494 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

 

         (din cartea lui Philippe de Villiers ”Le jours d”apres”,”Ziua următoare”)

Can Google solve death?”. Poate oare Google să rezolve problema morții? Iată întrebarea pe care o formulează revista Time la 30 septembrie 2013.  Și tot ea răspunde: ”Ar fi fost o nebunie ca altcineva decât Google să fi venit cu o astfel de propunere”…

Am dedus de aici că treaba e serioasă, că Google se pregătește de noi cuceriri. Această societate de o înaltă creativitate și-a lărgit obectivul social. În curând ea va expune în vitrină un alt produs, un nou serviciu: nemurirea (…)

Odată cu scurgerea timpului, nimic nu ne mai miră: verbui ”a crea” poate deveni pentru omul de mâine intranzitiv. A crea niște lucruri este omenește. A crea pur și simplu, e divin.

În câțiva ani nu vom mai fi pur și simplu niște oameni hiperconectați: Google și demiurgii capitaliști ne propun un alt destin – să devenim transumani -, ei pe propun în mod progresiv reculul a tot ce definim ca fiind viu, adică moartea. Toate aceste puteri private, care călăuzesc lumea, ne pregătesc o altă lume, definită de către Klaus Schwab drept punct de realizare a fuziunii fizicului, biologicului și digitalului. Ea este anume aici, linia de evadare de la ceea ce trăim în acest moment. În spatele digitalului, se află transumanul. Aici  BigTech e cea care asigură manevra. Ea a atins trecerea spre mutația post-umanismului. Iar timpul Covid-ului nu e decât o fază intermediară.

Și cum reacționează elitele mondiale la acest proiect inedit de privatizare a eternității? Ele urmează mișcarea – iată viitoarele piețe înfloritoare. Cât privește organizațiile interstatale, ele însoțesc cu urări pioase această viziune, care va avea drept virtute atomizarea un pic mai rapidă a cercurilor de afinități tradiționale.

De fapt, conducătorii politici ai democrațiilor obosite sunt doar niște ”condrumeți” ai gatekeepers (ai portarilor, cum ar veni – n.n.) ai Web. Fiecare vede Marea Seară la poarta sa: pentru titanii Nanotech, ai Biotech și ai Inteligenței Artificiale, este vorba despre eliberarea omenirii de determinismele ei biologice. Pentru guverne, dimpotrivă, este vorba despre atribuirea omenirii a unor determinisme digitale. În acest joc al contrariilor, există o alianță obiectivă între cei doi, un schimb de servicii: politiciul face să fie ridicate frontierele pentru noile imperii. Iar noii împărați accceptă să le furnizeze politicienilor un instrument de control fără egal asupra populațiilor.

E vorba despre un acord echilibrat a două tipuri de supraveghere: supravegherea civică și supravegherea de piață. Puterile privare ale Virtualului pătrund în casele clienților lor, care le livrează forul lor intim; după care acestea oferă puterilor publice precioasele date. În cotrapartidă, autorităție publice se angajează să nu criminalizeze furtul intimității și violarea creierului. În ambele cazuri, clientul este o țintă; în ambele cazuri,  se visează accesul cât mai apropiat la dorințele sale,  la alergiile sale, la câmpul magnetic al pulsiunilor sale și al slăbiciunilor sale. Se visează crearea unu produs nou, asupra căruia se poate lucra. Smartphonul este proteza de intrare. Dar se va avansa mult mai departe pentru a-l distra și a-i oferi timp pentru joc, timp pentru viață.

Iată-l venind pe ”omul global”. El va scăpa vechilor inerții sau rezistențe la schimbare. Etapa ultimă a progresismului – hominizare[1] absolută – sună ca o victorie a omenrii asupra propriei sale finitudini. ”Regenerarea speciei umane”, avea să proclame Robespierre, omul Ființei supreme, care, în paranteze fie spus, va adora trasumanismul, și care își va trăi propriul Great Reset.

Istoria ultimelor luni trebuie situată în contextul acestor noi hotărâri ale super-clasei conducătoare a planetei unificate. Virusul a constituit ”o fereastră de oportunitate”  pentru a se accelera digitalizarea totală, ceea ce au tot zis și repetat aceștia. Asta s-a și făcut. În numele sănătății. Mâna guvernanților biopoliticii n-a tremurat, ei au îndrăznit să facă tot ce și-au propus: izolarea, starea de urgență, blocajele, mascarea generalizată, arestul la domiciliu,  coma artificială a meseriilor de durată lungă, sacrificicarea tinerelor generații.

Acum a venit momentul pașaportului vaccinal. Încă mai există și va mai fi rezistență, dar trebuie să se treacă și peste asta. Ideea, pe termen lung, este să fim urmăriți, să fim ținuți în vizor, să fim controlați, în numele Bunăstării, în numele Binelui, în numele taberei Binelui. De ce să se impună cu toată forța acest pașaport vaccinal? Nu vom înțelege nimic din această presiune generală pentru un pașaport sanitar dacă nu vom lua în calcul miza financiară colosală, pe care îl reprezintă acesta. Pașaportul sanitar este poarta de intrare spre identificarea digitală a indivizilor, prin intermediul smartphonurilor acestora, a ceasurilor sau a unui implant plasat sub piele. Din moment ce indivizii vor deveni purtători permanenți ai identificării lor digitale, se va deschide o altă poartă, cea a giganticei piețe a internetului obiectelor, acest munte de obiecte conectate, foarte curând via 5G și 6 G, care pătrunde deja pretutindeni, în casele noastre, în automobilele noastre, în orașele noastre, în viețile noastre: o mană – țineți-vă bine! – de 1 500 miliarde de dolari până în 2025… Pașaportul vaccinal este pentru BigTech un providențial drum pe scurtătură spre Eldorado (…).

Calendarul este deja cunoscut. Data primei etape este anul 2030. Anume așa s-a decis la Adunarea Generală a ONU. Asta înseamnă că până în 2030 fiecare dintre noi va avea o nouă identitate, identitatea digitală.  Acesta e primul pas spre digitalizarea totală a lumii. O societate 100%  tehnologică, fluidă, controlabilă (…).

Printre activiștii acestei inovații regăsim aceleași organizații mondialiste, progresisite sau amicale Forului Economic Mondial de la Davos – Banca Mondială, Fundația Gill și Melinda Gates, Fundația Rockefeller, Fundațiile Open Society (George Soros), GAVI, Mastercard, Microsoft, Accenture, etc. (…)

Identitatea digitală este un nou marker care videază neo-vagabondul de vechile sale identități, individuale sau familiale. Cartea-program a Forumului Economic Mondial de la Davos explică precum că va trebui să fie ”redefinite identitățile personale și redefinite indentitățile familiale”. Gata cu timpurile când aveam obiceiul să ne identificăm cu un loc anume sau chiar cu o limbă[2], ne explică Klaus Schwab. ”Odată cu înflorirea schimburilor on-line și cu expunerea crescândă idelilor venind din alte culturi, identitățile au devenit mult mai fungibile[3]. Constrângerile spațiale fiind abolite, unitatea familială tradițională se pomenește înlocuită cu o rețea familială internațională[4].

Revoluția tehnologică le va permite autorităților ”să pătrundă în spațiul până acum privat al minții noastre, citindu-ne gândurile și influențându-ne comportamentul”.

Iată-ne ajunși la o etapă de cotitură a istoriei omenirii. Este o alegere a societății, care depășește granițele rațiunii.

La 4 august 2020, un strălucit inginer fizician francez, Philippe Guillemant, specialist în Inteligența Artificială, care activează în domeniul SNRS (Securing Networks with Cisco Routers and Switches), a sfidat omerta[5]:

Cei care sunt pentru obligativitatea purtării măștii subestimează foarte mult faptul că mascarea este un preludiu al vaccinării, ea însăși fiind un preludiu al identificării digitale, succedate de spionarea oamenilor ce va urma în mod natural, înainte de a ne conduce în foarte scurt timp în era transumanistă, care va fi introdusă prin analiza în timp real a tuturor gesturilor, actelor, deplasărilor și întâlnirilor noastre prin intermediul unor programe, care sunt specialitatea mea. Or, această perspectivă este, după părerea mea, mult mai gravă decât orice bombă atomică sau război mondial”.

Traducere de Iurie Roșca

[1] Hominism – umanismul pragmatic care privește ființa umană doar ca pe un animal mai avansat. 

[2] Toți cei care s-au lăsat duși de valul globalizării pe aiurea, părăsindu-și Patria și abandonând limba maternă, au devenit complicii sau cel puțin uneltele oarbe ale globaliștilor, care surpă temeliile lumii. Neo-vagabonzii suntem chiar noi, copiii noștri, rudele noastre, care L-au vândut pe Dumnezeu, Neamul și Țara pe un blid de linte (n.n.).

[3] DEX: fungibil (jur. despre lucruri) – care poate fi înlocuit cu altul de același fel, de aceeași calitate și aceeași canitate, în cazul când formează obiectul unei obligații. Atenție, omul devine un obiect, un lucru, interschimbabil, își pierde unicitatea, nu mai e subiectul proriei sale vieți, ci obiectul unor manipulări din exterior. Mi-am amintit aici de celebra frază a globalistului francez Jacques Attali, care spunea: ”Ca să devenim nemuritori, trebuie să devenim lucruri”. Sigur, e vorba despre eternizarea materială, fizică, deoarece în accepția acestor demoni cu veleități de demirugi omul e doar trup, nu și suflet.

[4]. ATENȚIE! Ținta globaliștilor e anume distrugerea familiei, la fel ca în comunism și în liberalism, dar și distrugerea tuturor atașamentelor și a tradiției în ansamblu.

[5] DEX: omerta – legea tăcerii impusă în organizații de tip mafiot.

Susțineți proiectul meu media:
PayPal, optimistcrestin@gmail.com