Programarea Predicitivă ca Preludiu al unui Eveniment Fatal

23:36, 10 iunie 2021 | Video | 1831 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

 

Elitele globalist-sataniste, cele are formează cultul luciferian al Iluminaților, au o predilecție sadică pentru avertizarea aluzivă, simbolică, metaforică a viitoarelor sale victime. Ei fac uz de o metodă atât de familiară cercurilor cabaliste, care practică o comunicare între cei inițiați printr-o serie de semne și simboluri cunoscute doar de ei. Acest procedeu poartă numele de programare predictivă. Am putea atribui fără nici o exagerare anume acestei metode romanele anti-utopie precum ”Minunata lume nouă” de Aldous Huxley  și ””1984” de George Orwell.  Ambii autori fiind cel mai probabil niște insideri ai elitei anglo-saxone, cărora li s-a permis accesul la anumite informații secrete, cu carcater evident ocult, pe care aceștia le-au prezentat sub forma artisitcă de roman. În aceeași serie a genului de programare predictivă pot fi incluse și un lung șir de filme SF produse de Hollywood, această fabrică a cercurilor masonice demonizate. Serialul ”Matrix” ar fi doar un exemplu în acest sens. E destul să culegeți pe Google următoarele cuvinte, predictive programing movies, și veți vedea o serie întreagă de materiale la acest capitol[1].

Dau în versiune română aici două fragmente din acest text:

Programarea predictivă este o teorie conform căreia guvernul sau alte persoane de rang înalt folosesc filme sau cărți de ficțiune artistică în calitate de instrument de control în masă al minții pentru a face populația să accepte evenimentele planificate pentru viitor. Acest lucru a fost descris și propus pentru prima dată de cercetătorul Alan Watt, care definește programarea predictivă astfel: „Programarea predictivă este o formă subtilă de condiționare psihologică practicată de mass-media pentru a familiariza publicul cu schimbările societale planificate, care urmează să fie puse în aplicare de liderii noștri. Iar atunci când aceste schimbări se vor produce, publicul va fi deja familiarizat cu ele și le va accepta ca pe niște evoluții naturale, reducând astfel rezistența publică și agitația ”. Apoi acest concept a fost popularizat de Alex Jones și David Icke (…)

Programarea predictivă este în esență o tactică de reducere a rezistenței prin introducerea conceptelor care par îndepărtate și reintroducerea lor continuă pentru a face aceste concepte să pară mai probabile sau cel puțin acceptabile. Ca întotdeauna, există un motiv pentru care filmele și televiziunea sunt folosite în calitate de vas comun. Atunci când privește așa ceva, o persoană percepe de obicei cele urmărite ca pe un divertisment, deoarece garda sa teoretică este coborâtă, iar mesajele subliminale sunt direcționate direct în subconștient. De asemenea, acest procedeu este folosit ca un fel de profeție care se împlinește de la sine (self fulfilling prophecy), întrucât odată ce se creează o așteptare, atunci când aceste evenimente încep să se întâmple, este foarte probabil ca populația să fie mult mai pregătită pentru a-și acccepta soarta. Este vorba aici, de asemenea, și despre un control al imaginației, fiindcă instrumentul cel mai frecvent utilizat în programarea predictivă este SF, deoarece prin crearea acestor povești autorul poate crea limite ale imaginației și poate arăta discret ce se poate întâmpla”.

După clarificările de mai sus asupra metodei numite programare predictivă, să enumerăm câteva elemente semnificative, care confirmă fără putință de tăgadă faptul că operaţiunea din 2020 a fost una pregătită din timp, cu multă migală şi cu satisfacţie drăcească. În toate elementele enumerate mai jos transpare în mod izbitor sarcasmul demonic al servanţilor întunericului.

  1. În 2010 Fundaţia Rockefeller publică Raportul său anual, care descrie în cele mai mici detalii ceea ce s-a întâmplat în 2020. Documentul are 54 de pagini și poartă următorul titlu: ”Scenarios for the Future of Technology and International Development” (Scenarii pentru viitorul tehnologiei și dezvoltarea internațională). Textul descrie 4  Unul dintre aceștia vizează direct cele întâmplate începând cu 2020. Așadar, cu zece ani înainte autorii raportului expun punct cu punct povestea ce urma să se întâmple începând cu pagina 18, capitolul respectiv având următorul titlu: ”Scenario Narratives. A world of tighter top-down government control and more authoritarian leadership, with limited innovation and growing citizen pushback” (Narațiuni de scenariu. O lume a controlului guvernamental de sus în jos mai dur și cu o conducere mai autoritară, cu inovații limitate și cu o creștere a rezistenței (sau opoziției) cetățenilor”[2].
  2. În 2012, în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, s-a desfăşurat un spectacol macabru care întruneşte toate elementele mascaradei funeste a dictaturii cu pretext medical, declanşate începând cu 2020[3].
  3. În 2019 revista The Economist, care aparţine clanului Rothschild, publică pe coperta sa o versiune incifrată, conţinând toate detaliile odioasei farse planetare ce a urmat în 2020[4].
  4. În 2019 la Eurovision cvunoscuta interpetă satanistă Madonna prezintă un spectacol monstruos cu toate elementele catastrofei ce va urma în 2020, cu măști pe fețele victimelor, cu tot dichisul practicat de ocultiștii obsedați de strecurarea unor semne ale isprăvilor înfiorătoare pe care le pregătesc[5].
  5. La 12 septembrie 2019 la Bruxelles are loc Global Vaccination Summit[6]. Acest summit reuneşte Comisia Europeană şi Organizația Mondială a Sănătății. În cadrul acestui forum se decide instituirea unui ”pașaport vaccinal”. Și asta cu 6 luni înainte de primele știri despre plandemia din 2020. În octombrie 2019 Comisia Europeană făcea public planul său convenit cu OMS de vaccinare obligatorie și universală. Documentul prevede instituirea unui ”pașaport comun de vaccinare”, care va fi impus tuturor cetățenilor din spațiul UE.  Ideea acestui pașaport vaccinal este promovată furibund de către elitele globaliste începând cu 2021 sub pretextul apariției zisei pandemii. O astfel de cronologie bate la ochi pentru oricine mai e în stare să judece. Totul a fost prevăzut, calendarul acestei acțiuni stabilind și data limită, anul 2022. Atenție! Presa internațională a difuzat pe larg chiar în aceste zile o declarație a premierului britanic Boris Johnson, care de fapt repetă ce se stabilise încă în 2019, și anume, acesta cere ca cele 7 țări puternic industrializate din cadrul G7 să ajute toate țările lumii să injecteze lociutorii tuturor țărilor lumii până la sfârșitul anului 2022. Clownul sinistru de la Londra, cel cu căpița de paie pe cap, mai pretinde în declarația sa ca înțeparea întregii populații de pe glob să fie obligatorie, deci forțată, cel mai  probabil, cu utilizarea terorii de stat, exercitate cu ajutorul forțelor de poliție și a militarilor. Am cules această informație din cea mai recentă carte a celebrului autor francez Philippe de Villiers Le jour d’après”, pag. 29-31.
  6. La 18 octombrie 2019 la New York, la Universitatea Johns Hopkins, fondată în 1916 și finanțată de clanul Rockefeller[7], cu denumirea completă de ”The School of Hygiene and Public Health”, care a și rămas timp de 100 de ani o oficină a acestui clan, găzduiește un eveniment cu totul aparte. El poartă denumirea ofocială de ”Event 201 Pandemic Exercise: Highlights Reel”[8]. Reuniunea întrunește oameni puternici, fără vreun mandat din partea vreunui stat. De reținut că evenimentul nu e o conferință, seminar etc., ci un exercițiu de simulare. Iată ce a rostit la deschiderea acestui eveniment dna Anita Cicero: ”În calitatea mea de director-adjunct al ”Centrului Johns Hopkins pentru securitatea sanitară” și în numele partenerilor noștri – Forumul Economic Mondial de la Davos și Fundația Bill și Melinda Gates – vă urez bun venit la exercițiul nostru de simulare a declanșării unei epidemii planetare Event 201”.

După care urmează întreaga mascaradă ce expune pas cu pas, detaliu cu detaliu, scenariul ce s-a derulat începând cu 2020. Cine este informat măcar cât de puțin despre rolul nefast al clanului Rockefeller în preluarea controlului asupra sistemului ocrotirii sănătății (instituții de învățământ, de cercetări științifice, cadre din ierarhia de stat responsabile de politica în domeniu), ca și asupra industriei farmaceutice[9], dar și cei care au urmărit rolul uriaș jucat de un Bill Gates și un Klaus Schwab[10] în întreaga operațiune legată de dictatura sanitară și de digitalizare a lumii în condițiile unui GULAG planetar transumanist, înțelege ușor că prezența acestor personaje la Evenimentul 201 nu e deloc întâmplătoare. În legătură cu acest straniu eveniment francezul Philippe de Villiers se întreabă următoarele: ”Este oare vorba despre o simulare predicitivă sau despre o anticipare intuitivă?”. Sigur, primul răspuns e izbitor de evident.

Philippe de Villiers face o precizare extrem de importantă:

”Cunoaștem ce a urmat: două luni mai târziu o pandemie de coronavirus se propagă în întreaga lume. Exercițiul de simulare de la New-York poate fi privit retrospectiv ca un soi de repetiție generală a unei pandemii. Tot ce a fost spus și prevăzut, s-a și realizat”.

Așadar, după cele expuse mai sus, mai are cineva dubii asupra faptului că este vorba despre un plan al unor forțe oculte care trag sforile la scară mondială, disimulându-și scopurile reale cu intenții nobile precum grija față de sănătatea lumii? Oare chiar atât de tare am orbit, am degradat mental, încât nu vedem ce ne pregătesc acești monștri? Din nefericire, lucrurile stau anume așa. Larga majoritate rămâne oarbă și surdă la orice argument rațional. Tocmai de aceea întregul meu efort este îndreptat către cei puțini, care nu și-au sacrificat capacitatea de a gândi critic pe altarul capitalismului seducției și al hedonismului.

În concluzie, doar o remarcă. Dacă nu am fi pierdut lumina divină din sufletele noastre, nu am fi avut nevoie de cunoașterea tuturor aspectelor factologice expuse mai sus pentru a pricepe ce se întâmplă. Pentru că am fi simțit cu ajutorul Duhului Sfânt din inima fiecăruia că vremurile despre care au prorocit Apostolii și Părinții Bisericii noastre deja au și sosit. Urletele infernale ale lui Antihrist deja se aud din ce în ce mai asurzitor. Creștinii adevărați deja deslușesc tropotul cailor celor patru călăreți ai Apocalipsei.

Iubiții mei frați, să ne învrednicească Dumnezeu cu tărie și înțelepciune, ca să Îi putem rămâne credincioși până la urmă. Doamne, Iisuse! Ce răspundere mare cade pe umerii generației noastre. Și oare vom avea oare puterea să fim la înălțimea așteptărilor Ziditorului lumii?

Iurie Roșca

[1] https://u.osu.edu/vanzandt/2018/04/18/predictive-programming/

[2] http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf

[3] https://www.youtube.com/watch?v=4As0e4de-rI;

https://www.facebook.com/seni.dona/videos/169087421516981

[4] https://ukshop.economist.com/products/the-world-in-2019?redirect=International; https://www.youtube.com/watch?v=ULX8xDySioQ

[5] https://www.youtube.com/watch?v=VG3WkiL0d_U

[6] https://ec.europa.eu/health/sites/default/vaccination/docs/2019-2022.

[7] https://rockfound.rockarch.org/public-health-at-johns-hopkins

[8] https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/videos.html

[9]. A se vedea în acest sens cartea lui Eustase Mullins ”Muder by Ingection: The Story of the Medical Conspiracy Against America” și cartea dnei Claire Severac ”Complot mondial contre la santé”.

[10] . A se vedea cartea lui Klaus Schwab ”Covid-19: The Great Reset”.

Susțineți proiectul meu media:
PayPal, optimistcrestin@gmail.com