Nanoboții și Sfânta Împărtășanie

16:43, 11 martie 2021 | Video | 299 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Nano-particulele şi Sfânta Împărtăşanie
Aşa cum aflăm din o serie de investigaţii jurnalistice făcute de către ziariştii din SUA şi Canada, una dintre cele mai secrete structuri ale armatei americane, DARPA ( Defense Advanced Research Projects Agency), o agenție a Departamentului Apărării al Statelor Unite care are rolul de a dezvolta noi tehnologii pentru forțele armate, utilizează nano-particulele încă începând cu anul 1995, impregnând o serie de produse alimentare şi sistemul de furnizare a apei potabile în oraşe cu aceşi nano-roboţi. Aceeaşi tehnologie este utilizată la scară tot mai largă şi în agricultură. În plus, există argumente grele care arată că cel mai probabil noua generaţie de vaccinuri, care îi este impusă omenirii cu titlu de remediu pentru molima răspândite la scară globală în cadrul acestul război biologic total, va conţine şi ea respectivele nano-particule. Astfel, devine tot mai clar faptul că adevărata menire a acestor tehnologii este de ordin militar şi vizează exercitarea unui control total asupra populaţiei planetei.

Aceste invenţii care par fantastice sunt prezentate ca fiind benefice, urmând să fie utilizate doar în scopuri medicale sau altele la fel de nobile. Însă cercetătorii din presa de alternativă ne avertizează că de fapt este vorba despre o tehnologie superavansată, elaborată în laboratoarele secrete ale DARPA, care poate fi activată doar prin sistemul WIFI oferit de tehnologia 5G. Aşadar, relaţia dintre nano-boţi, actuala zisă pandemie, vaccinuri şi extinderea reţelei 5G devine una flagrantă. Iar dacă e să ne adâncim puţin în esenţa invenţiei numite nano-tehnologie şi să reţinem, de pildă, faptul că nanoboţii au un comportament cvasiraţional, fiind înzestraţi cu un fel de inteligenţă artificială, putând recepţiona şi înţelege comandamente emise pe anumite frecvenţe secrete ale armatei americane şi având capacitatea să îndeplinească cele mai complexe misiuni în organismul uman, după care să raporteze la centrală despre îndeplinirea misiunii, se impune următoarea concluzie. Acestă tehnologie nu este una neutră, nu este doar materie moartă, ci comportă o încărcătură spirituală malefică, o raţiune demonică, o semnificaţie metafizică aparte.

Capacitatea de a influenţa gândurile şi comportamentul uman de la distanţă cu ajutorul nanoboţilor ghidaţi, de a asasina omul sau de a-i provoca orice boală prin intermediul tehnologiei 5G nu mai ţine de o realitate materială. Este vorba despre o realitate eminamente sprirituală, imaterială, de o lucrare de-a dreptul satanică. Prin urmare, au perfectă dreptate preoţii care ne avertizează că în faţa acestei agresiuni a forţelor răului absolut singurul leac este Sfânta Împărtăşanie. Tratamentul, protecţia în faţa acestei noi realităţi nu este de ordin medicamentos, nu vine prin diverse combinaţii chimice pe care le oferă industria farmaceutică. Salvarea vine prin cuminecare, prin primirea tainică a trupului mistic al lui Hristos, care e prezent la fiecare Sfântă Liturghie prin taina sfintei euharistii, prin pâinea şi viunul transfigurate în trupul şi sângele lui Hristos. Anume astfel are loc împăcarea omului purificat cu Dumnezeu, recăpătarea unităţii cu Creatorul, cea pe care am pierdut-o prin căderea în păcat a protopărinţilor noştri.

Anume din acestă perspectivă putem găsi cheia interpretării corecte a prigoanei împotriva Bisericii, care se intensifică mai ales în perioada Postului Mare şi a sărbătorilor pascale în cadrul acestei plandemii menite să accelereze sosirea antihrisitului. Forţele întunericului pe care le numim în mod curent globalişti sunt perfect conştiente de efectul purificator al Sfintei Împărtăşanii, care ne ajută să rezistăm în faţa efectului devastator al nanoboţilor, dar şi să ne pregătim pentru atingerea scopului suprem al vieţii oricărui creştin, mântuirea. De aici şi toate măsurile profanatorii precum dezinfectarea linguriţei în spirt medicinal sau folosirea linguriţei de o singură folosinţă, dar şi împiedicarea creştinilor de a merge la biserică sub pretextul ciumei inventate tot de ei.

De ce tocmai în această perioadă a anului liturgic se înteţeşte prigoana? Pentru că foarte mulţi creştini se mărturisesc şi se împărtăşesc doar o dată pe an, în perioada Postului Mare. În felul acesta sataniştii îi îndepărtează pe milioanele de credincioşi de apărătorul lor care este Hristos, lăsându-i neîmpărtăşiţi şi deci vulnerabili în faţa acestor sofisiticări tehnice drăceşti.

Aşadar, iubiţii mei, să nu ne lăsăm intimidaţi de către regimul antihristic instaurat la scară planetară care ne prigoneşte prin intermediul regimurilor marionetă din fostele state naţionale. Să trecem peste orice piedică, să ne asumăm orice risc, dar să nu cedăm. Dacă vrem să scăpăm teferi sub aspect fizic, intelectual şi spiritual din acest genocid planetar şi să ne păstrăm şansa mântuirii, să nu pregetăm nici o clipă şi să mergem cu hotărâre în întâmpinarea Domnului şi a Mântuitorului nostru Iisus Hristos cu ajutorul tainelor Sfintei Spovedanii şi a Sfintei Împărtăşanii.

Aşa să ne ajute Dumnzeu!

Iurie Roşca

11.03.2021

 

Susțineți proiectul meu media:
PayPal, optimistcrestin@gmail.com