Jocul final sau mizele secrete ale stăpânilor lumii

23:27, 20 aprilie 2021 | Video | 325 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

JOCUL FINAL sau Mizele secrete ale stăpânilor lumii[1]

Din foarte recenta carte a celebrului medic și scriitor birtanic Vernon Coleman, ”Endgame. The Hidden Agenda 21”/ ”Jocul final. Agenda ascunsă 21”

Aşa cum remarcă economistul şi gânditorul ortodox rus Valentin Katasonov, actualitatea politică internaţională de azi poate fi înţelească mai bine prin prisma romanelor scrise în genul anti-utopiilor secolului XX de autori precum Evghenyi Zamyatin cu romanul „Noi” (1920), Aldous Huxley cu „Minunata lume nouă” (1932), Karel Čapek, „Război cu salamandrele” (1936), George Orwell, „1984” (1948),  Ray Bradbury, „ 451º Fahrenheit” (1953). O societate distopică a fost subiectul numeroaselor filme SF şi horror, pe care lumea le privea la fel ca şi romanele respective, ca pe nişte opere de ficţiune artistică ce descriu realităţi de coşmar. Şi toate acestea doar pentru a capta atenţia cititorului sau a spectatorului. Dar iată  că viaţa bate filmul. Iar „noua normalitate”, spre care este împinsă întreaga omenire la ora actuală, pare a fi calchiată integral din operele respective.

Revin la autorul pe care l-am citat de atâtea ori în ultimul ani. Vernon Coleman, doctorul şi scriitorul de notorietate internaţională din Marea Britanie, una dintre cele mai vocale personalităţi din disidenţa anti-Sistem extrem de activ preţ de jumătate de secol, ne va ajuta să desprindem mai bine sensurile încurcare ale avalanşei  de evenimente de o gravitate aparte care se rostogolesc peste întreaga planetă.

Iurie Roşca

PLANUL

Pe lângă uciderea oamenilor, astfel contribuind la reducerea populației globului, care a fost miza din spatele acestei isterii aranjate și a panicii orchestrate cu grijă din 2020?

Răspunsul, firește, e simplu. Planul a constat în distrugerea vieților noastre și în reproiectarea lumii pentru a o ajusta la nebuneasca Agendă 21, dar și să le facă pe plac miliardarilor care încă sunt nesăţioşi și râvnesc să devină trilionari.

Planul a constat în a altera fabrica socială a fiecărei țări din lume, a ruina securitatea financiară a oricui încă nu e miliardar sau pe lista indivizilor acceptați (membri ai familiei regale britanice, Tony Blair ar fi în mod cert pe lista celor ”acceptați”), a aboli proprietatea privată, a distruge sistemul ocrotirii sănătății, a elimina viața privată și a teroriza lumea pentru a o face să accepte Noua Ordine Mondială.

Desigur, cei foarte bogați vor fi exceptați de la aceste reguli. Drept exemplu în acest sens amintim că în 2020 guvernul britanic a anunțat că managerii fondurilor de acoperire (hedge founds) și deal-makerii (marii afaceriști) vor fi scutiți de regulile impuse în regimul de carantină.

Fanaticii Agendei 21 vor să reinventeze educația – ei vor să stopeze procesul de învățare și să facă doar teste, teste și iar teste. Școlile ar urma să fie transformate în pușcării. V-ați întrebat vreodată de ce noile școli și universități au porți și garduri atât de înalte? Pentru a-i ține pe învățăcei închişi înăuntru, nu pentru a-i ține pe cei nepoftiți afară. În viitor educația urmează să fie controlată prin internet. Iar închiderea școlilor a fost parte a acestui plan. Profesorii care au votat pentru închiderea școlilor au făcut exact ceea ce așteptau de la ei miliardarii.

Ei vor să controleze orice mișcare și să ne împiedice să mai călătorim. Foarte curând nu vom mai putea călători nicăieri. Oare cât vor mai supraviețui companiile aeriene? (Avioanele private vor prospera, deoarece elita va continua să călătorească oriunde va dori și când va dori.)

Ei vor să interzică automobilele proprietate privată. Și chiar dacă le vor perimte unora dintre noi să conducă automobile electrice, ei deja au amenințat că vor tăia curentul electric celor care vor să-și folosească electricitatea pentru a-și alimenta automobilele private. Trenurile și autocarele sunt condamnate.

Ei vor să ne înghesuie în niște apartamente minuscule aflate în blocuri supraetajate din marile orașe. Ei vor să închidă mediul rural pentru noi și să mențină pustii zonele rurale.

Hrana noastră va fi fabricată în laboratoare, nu crescută în gospodăriile țărănești; ei vor să ne facă să nu mai consumăm mâncare crescută cu metodele vechi de până acum (…). Oare cât de sigură va fi toată această hrană nouă? Personal am mari îndoieli asupra siguranței hranei modificate genetic; dar întrucât ni se va interzice să ne creștem propria hrană, vom fi forțați să mâncăm anume așa ceva.

Ei vor să schimbe modul în care lucrăm – milioane de locuri de muncă vor fi preluate de către roboți. Doctorii, juriștii și profesorii cu zeci de ani de instruire în spate vor fi înlocuiți cu calculatoarele și cu internetul. (Cu inteligența artificială extinsă pretutindeni cu ajutorul rețelei globale 5G – n.n.)

Ei vor ca fiecare dintre noi să depindă de Stat, fiecăruia fiindu-i acordată o indemnizație săptămânală, care să acopere cele mai stricte nevoi de supraviețuire[2].

Ei vor să ne injecteze cu regularitate – și asta pentru a ne menține sub control, pentru a ne face mai bolnavi, pentru a ne steriliza și desigur pentru a spori profiturile companiilor farmaceutice.

Ei vor să elimine din mințile noastre ambiția și speranța. Ei vor să ne învețe a ne blama pe noi înșine pentru orice ar merge prost. Oamenii care se simt rușinați pot fi controlați mai ușor.

Și probabil mai mult decât orice, ei vor să reducă populația lumii cu circa 90%.  Spitalele au practicat însemnarea cu inscripția ”A nu se resuscita” a tuturor pacienților care au în jur de 65 de ani, iar în anumite locrui – chiar și în jur de 45 de ani. Vârstnicii și cei bolnavi urmează să fie sacrificați. Cei care urmează să moară sunt în număr de miliarde, și totuși bănuiesc că în morgile din lume nu vor fi prea mulți politicieni sau miliardari. Oare nu este convenabil ca restricțiile impuse în Africa urmează să ucidă milioane fără număr? Asta va oferi programului de depopulare un început bun.

Ei vor să introducă un credit social global, după tipul celui care deja este introdus în China, astfel încât să fim penalizați dacă ne vom comporta greșit și să fim recompensați dacă vom face ceea ce ni se spune. Vom fi penalizați pentru ceea ce mâncăm, pentru faptul cât cheltuim și chiar pentru faptul cine sunt prietenii noștri. Orice vom face va fi supravegheat și evaluat.

Ei vor să zdrobească și să distrugă orice opoziție. Demonstrațiile vor fi interzise. Partidele politicie vor fi controlate din scurt. Iar mass-media, inclusiv internetul, vor admite doar contentul ”acceptat”.

Ei vor să eradicheze  suveranitatea națională. (În Europa ei au făcut acest lucru de ani de zile, utilizând în acest scop Uniunea Europeană.)

Ei vor să sporească rolul Statului în procesul de educație a copiilor.

Ei au planificat toate acestea de multe decenii.

Traducere de Iurie Roșca

[1] Accentuarea grafică a anumitor fragmente din text ne aparține – Iu. R.

[2] Este vorba despre venitul mediu universal, despre care se discută pe larg la nivel oficial pretutindeni în lume, mai ales începând cu anul 2020. Acesta va fi acordat maselor de șomeri, care vor fi lipsiți de orice șansă de a se angaja în câmpul muncii, deoarece robotica și inteligența artificială vor substitui munca prestată până în prezent de către om. Resursele tehnice se dovedesc a fi mult mai rentabile decât ”resursele umane”, care devin un balast pentru elita globalistă în condițiilie unei dictaturi tehocratice planetare, care se afirmă din plin tocmai în acest moment istoric. Anume această nouă realitate groaznică este definită cu sintagma ”noua normalitate”, devenită faimoasă în 2020. (N. trad.)