Confesiunile unui optimist crestin. 04.03.2021
Cum sa combatem gripa lui Bill Gates

20:57, 4 martie 2021 | Video | 270 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

 

Dragii mei, am ieşit puţin la aer ca să vă mai spun câte ceva de folos. Fiţi atenţi!

Aşadar, Unu. Unii prieteni mă atenţionează că s-a stârnit un mare scandal pe Facebook în jurul postărilor mele. Urlă, ţipă şi înjură ca la uşa cortului nemernicii. Aha? Bun aşa! Înseamnă că am stârnit cuibul de năpârci. Dacă latră, înseamnă că i-am pocnit la fix. Şi apoi la câteva zeci de mii de vizualizări câteva înjurături sunt o nimica toată. Vorba aia, nimeni nu bate un câine mort. Dacă sar la gâtul meu, înseamnă că munca mea are efect. Dumnezeu cu ei. Câinii latră, iar caravana merge înainte.

Al doilea aspect. Dragii mei prieteni, pentru numele lui Dumnezeu, nu mai urmăriţi spectacolul politic! De-loc! Stânga, dreapta, prooccidentalii, proruşii, mâţa jerpelită, porcul sătul şi alte vietăţi din ferma animalelor, ca să-l cităm pe Orwell. Doar se vede de la o poştă că sunt la fel. Iar faptul că se mănâncă şi se înjură nu înseamnă că sunt diferiţi, ci doar că se duşmănesc în mâncărimea pentru ciolanul puterii. ATENŢIE! Numitorul lor comun, singurul care contează este acceptarea agendei plandemiei de către toate partidele şi grupările politice de la noi. Toţi deopotrivă sunt orbi şi surzi în faţa unei realităţi de un tragism uriaş. Fauna noastră politică şi-a pus de la un capăt la altul botniţă, iar ăsta este semnul distincitiv al sclavului Noii Ordini Mondiale. Restul sunt poveşti televizate. Nu vă pierdeţi timpul cu ei, căutați-vă de treburile voastre.

A treia idee. Revin la ceea ce am mai spus. Masca, testarea şi vaccinnarea nu protejează de spurcăciunea asta de boală, ci doar o induce, o provoacă. Precum provoacă o serie întreagă de maladii deosebit de grave. Nu asta este cale de luptă cu această armă biologică, pe care o tot modifică laboratoarele îndrăciţilor din cohorta lui Bill Gates. Pe lângă leacul de bază, cel duhovnicesc, Sfânta Împărtăşanie, aghiasma (apa sfinşită), semnul crucii şi Sfântul Maslu, sunt şi remediile fizice, naturale, simple, dar extrem eficiente. Toate acestea ţin de întărirea imunităţii. Şi anume:

  1. Plimbarea în aer liber. Deci acumularea de oxigen şi mişcarea. Plus vitamina D pe care ne-o dăruieşte soarele.
  2. Dimineaţa, după ce beţi aghiasma şi luaţi bucăţica de anafură, beţi o lingură de propolis. Este leacul de aur de când e lumea, care ne fortifică puterea de rezistenţă a organismului. Personal vă recomnad să apelaţi la dl Alexandru Gîscă. Eu de la el iau propolis, îl găsiţi uşor pe FB. Omul e deosebit. În plus, este printre puţinii care înţeleg ce înseamnă patriotismul economic şi ce catastrofă pentru economia noastră este invazia mărfurilor străine pe piaţa noastră internă. Seara, imediat ce aţi intrat în casă, mai beţi o lingură de propolis.
  3. Cine încă nu şi-a făcut rost de propolis, luaţi dimineaţa şi seara câte 50 gr de tărie, da, da, alcool de 40 grade. Așa vă dezinfectați gura și gâtul. Băuturile preparate acasă sunt cele mai sănătoase. Dacă nu aveţi ţuică de casă, luaţi măcar vodcă sau coniac. Dar aveţi grijă la doză. Maximul 50 grame. Aşa că, vorba aia, de apă faci doar broaşte-n burtă. Te lecuieşti cu băutiri mai tăricele.

Vă dau un exemplu. Vara trecută am fost la ţară, la rude, şi am stat la masă şapte persoane. Trei au consumat ţuică de casă, iar alţii patru nu. Rezultatul. Peste câteva zile cei patru nebăutori au fost răpuşi de porcăria asta de gripă a lui Biil Gates, au stat câte două săptămâni laţi la pat, suferind dureri grozave. Noi, iştlialţi trei, nimic! Sănătoşi – tun! Şi încă un detaliu. Dintre cei patru, doi au urmat tratament medicamentos, iar alții doi n-au luat nici un medicament și s-au tratat doar ţinând foame curativă timp de câteva zile. Rezultatul. Primii doi, cei cu medicamentele, au, sărmanii, urmări până azi, de pildă li s-a afectat mirosul. Iar cei cu foamea şi-au revenit în totalitate.

Închei,  parafrazând cu un slogan politic de la Bucureşti în vogă la începutul anilor 90, care viza comunismul:

Oameni buni, nu vă fie frică!

Globalismul dacă nu cade, pică!

P.S.: Iubiții mei, nu uitați să dați like-uri și să distribuiți materialele mele, să vă abonați la canalul meu Telegram, dar și la canalul de pe YouTube, să vă abonați la canalul telegram al site-ului nostru de știri flux.md, să intrați pe acest site, dar și să nu uitați de blogul meu www.iurieroșca.md.

Pe curând! Doamne ajută tuturor!

Iurie Roșca

04.03.2021

Susțineți proiectul meu media: PayPal, optimistcrestin@gmail.com