Biblioteca disidentului, un nou proiect media

18:40, 23 aprilie 2018 | Video | 1549 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

„Biblioteca disidentului” este un nou proiect media al grupului de presă www.flux.md&altermedia.md. În această primă ediție Iurie Roșca relatează despre cărțile apărute pe parcursul anului trecut sub egida Universității Populare, precum și despre planurile editoriale pentru anul în curs. În prima parte a emisiunii Roșca se referă la cele șase volume deja ieșite de sub tipar: Aleksandr Dughin ”Destin Eurasianist”, Jean Parvulesco ”Putin și Eurasia”, Herve Juvin ”Zidul de Est nu a căzut”, Valerie Bugault&Jean Remi ”A ucide Plutocrația”, Iurie Roșca ”Ortodoxie și naționalism economic” și ”Conspirația demonilor roșii”.

Dialogul întreținut de către Ghenadie Vaculovschi continuă cu prezentarea unei serii de cărți semnate de către autori francezi, care sunt în curs de apariție, acestea ținând de subiecte de ordin geopolitic, sociologic, politologic, filosofic, economic etc.

Precizăm că toate volumele apărute anul trecut la Universitatea Populară pot fi găsite în rețeaua de librării ”Librarius” din Chișinău, în alte magazine specializate, precum și în rețeaua de librării din România ”Alexandria”.

Cronicar

Sursa:http://altermedia.md

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,