A înţelege noua normalitate

15:21, 22 aprilie 2021 | Video | 366 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

A înțelege noua normalitate

 

Vernon Coleman: ROBOȚII[1]

Există un mit, acceptat cu mult entuziasm, susținut și promovat de către clasele de intelectuali, potrivit căruia singurii oamenii, viața cărora este amenințată de roboţi sunt muncitorii care efectuează munca manuală. Desigur, este adevărat faptul că mulți dintre muncitorii din fabrici se vor pomeni înlociți de către roboți (fenomen care se întâmplă deja timp de decenii), dar și majoritatea administratorilor și a birocraților vor fi înlocuiți de calculatoare. Prin urmare, cei mai amenințați să-și piardă locul de muncă sunt tocmai profesioniștii. Este greu de conceput, de pildă, de ce peste vreo zece ani ar mai fi nevoie de doctori sau juriști. Calculatoarele sunt în stare să stabilească în mod excelent orice diagnostic, iar roboții pot realiza cele mai complicate operații chirurgicale mult mai eficient (și cu cazuri mortale mai puține) decât oamenii chirurgi. ȘI întrucât la ora actuală doctorii și asistentele medicale și-au cam abandonat rolul de îngrijire, devenind mult mai reci, este mai mult decât cert faptul că aceștia vor fi substituiți cu roboți, care pot fi învățați şi să fie miloși, grijulii, amabili și afectuoși.

Și cum rămâne cu juriștii? Ei bine, orice calculator de capacități medii va putea deține mai multă informație de natură legală decât orice minte luminată de jurist. Și nu încape nici o îndoială că în scurt timp roboții vor înlocui avocații, procurorii și judecătorii.

Profesorii de asemenea nu au nici un viitor profesional. Învățământul se va desfășura doar online. Întreaga lume va avea nevoie de un singur profesor de geografie, de un singur profesor de istorie, de un singur profesor de matematică ș.a.m.d.. Ceilalți vor fi recalificați sau pur și simplu vor deveni de prisos.

Pe de altă parte, există anumite ocupații care va fi foarte dificil să fie înlocuite cu roboți. Instalatorii, de exepmlu, care știu cum să se descurce cu repația chiuvetelor şi a toaletelor, ca și electricienii, care știu să se facă față tuturor problemelor de rețea, vor rămâne pe poziții timp mai îndelungat. Cred că și alte specialități care țin de activități în construcții și renovări vor rămâne în mâinile oamenilor.

Traducere de Iurie Roșca

Post-scriptum cu accente apocaliptice:

Fragmentul de mai sus confirmă odată în plus adevărul pe care vi l-am repetat timp de un an în permanență. Și anume. Scamatoria cu boleșnița planetară nu e decât o perdea de fum pentru instaurarea unei dictaturi tehnico-științifice la scară mondială. Iar planul Ocultei Mondiale de reducere drastică, cu cel puțin 90%, a populației globului, este legat de o situație simplu de înțeles. Stăpânii banilor, care ne-au folosit până în prezent timp de câteva secole pe post de sclavi în sistemul capitalist, nu mai au nevoie de noi. Omul devine mai puțin rentabil decât mașinile. Roboții și inteligența artificială, spre deosebire de oameni, nu au opinii, nu necesită nici salarii, nici concedii de boală, nici vacanțe, ei nu fac greve și nu trebuie manipulați în cadrul alegerilor. Anume asta înseamnă Marea Resetare: moartea societății capitaliste, devenite globale, și substituirea ei cu tehnocrația, în care forțele luciferiene vor exercita un control total asupra unei rase subumane, care va supraviețui acestui genocid planetar. Realitatea de coșmar în curs de desfășurare a fost numită de către artizanii din lojile iluminaților noua normalitate. Iar în cadrul ei nu mai e loc pentru omul normal, așa cum a fost cunoscut acesta de-a lungul întregii istorii a umanității.

La ora actuală omenirea intră în faza finală a extincției sale care poartă numele de transumanism. Foarte curând dictatura tehnico-științifică a masoneriei demonizate va încheia operațiunea de îmbinare a biologicului cu tehnologicul, producând aşa-numitul  om augmentat. Adică instrumentul perfect de îndeplinire a unor sarcini tehnice ordonate de către fiinţele infernale care dirijează acest scenariu sinistru.

În această nouă realitate artificială omul încetează să mai fie subiectul propriului său destin, ființă cugetătoare, înzestrată cu rațiune, voință și libertate de acțiune. Fără a fi conștient de condiția sa, omul de ieri este prins în păienjenișul noii noii normalități. Sfârșitul pare a fi implacabil. El cade peste omenire ca o ghilotină. Singura diferență e că cel condamnat nu-și mai înţelege condiția de victimă, fiind sacrificat ca un animal inconștient.

Prințul acestei lumi jubilează, anticipânu-şi victoria asupra omului ca şi creaţie divină şi pregătind marşul triumfal al antihristului. E vremea marelui seceriş. Cei drepţi, care nu s-au lăsat înşelaţi, sunt priviţi ca nişte demenţi. Ostracizarea şi prigoana lor se vor înteţi.

Nimeni dintre oameni nu ştie dacă actul final al istoriei umane deja se desfăşoară sau totuşi lumea asta va mai dăinui şi rugile celor puţini vor fi auzite. Însă cei care se lasă ghidaţi de Hristos ştiu bine ce au de făcut. Ei nu se tulbură, nu se vaietă, nu se lasă seduşi de sirenele Sistemului. Ei îşi urmează calea cu smerenie şi îndrăzeală. Ei îşi pun în ordine şi sufletele, şi gospodăriile pentru vremurile tulburi care se aştern peste lume.

Iurie Roşca

[1] Din cartea ”Endgame”. Sublinierile ne aparțin – Iu. Roșca