A decoda mentalitatea Noii Ordini Mondiale

23:03, 2 iunie 2021 | Video | 630 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Autor: Makia Freeman[1]

POVESTEA:

Ce este mentalitatea din spatele forţei întunecoase care dirijează efectiv lumea?

 IMPLICAŢIILE:

Dacă vom înţelege mai bine mentalitatea NOM, am putea percepe vulnerabilităţile ei, care sunt cu duiumul. Este bine să recunoaştem asta, dar mai presus de orice, să observăm asta în noi înșine.

Este crucial să fim conştienți de mentalitatea NOM pe măsură ce observăm intensificarea agendei sale de lungă durată. În timp ce fiecare săptămână pare să ne aducă știri din ce în ce mai bizare în desfășurarea Operațiunii Coronavirus, merită să facem un pas înapoi pentru a privi mentalitatea care orchestrează această înșelătorie – mentalitatea Noii Ordini Mondiale. Dacă vrem să trăim liberi, trebuie să înțelegem natura forței care încearcă să ne înrobească. Acest articol este o încercare de a schița câteva dintre semnele distinctive ale psihologiei depravate și răsucite a clasei conducătoare a Noii Ordini Mondiale (NOM). Înţelegând  cum gândesc acești oameni, cum îi privesc pe cei din afara cultului lor (masele publice), cum văd lumea și ce îi motivează, sperăm că putem începe să înțelegem ce ar fi necesar de făcut pentru a avea siguranţa că îi putem învinge și pentru a menține o lume a păcii, a libertății și a abundenței. Mulțumim ca întotdeauna lui David Icke, cel care, după 30 de ani de cercetare profundă, a decriptat și a comunicat lumii esența acestei mentalități, în speranța că putem înțelege și recunoaște această forță.

 1. Aceasta nu suportă surpizele

Un semn distinctiv al mentalității Noii Ordini Mondiale este o intoleranță totală față de surprize sau chiar o ură față de acestea. Pentru mulți oameni, este o bucurie și o ușurare să trăiești spontan, cel puțin o parte din timp, fără a fi nevoie să explici totul. Însă nu e la fel şi pentru NOM. Această mentalitate trebuie să aibă absolut fiecare detaliu planificat. Mai mult, ea trebuie să se asigure că nu se poate întâmpla nimic ce i-ar perturba planurile. Totul trebuie calculat cu precizie și controlat din scurt. Icke expică această situaţie făcând analogie cu un meci de sport. Dacă doriți să influențați rezultatul, controlați o echipă sau o parte din ea; iar dacă doriți să controlați complet rezultatul, controlați ambele părți. Aceșita nu lasă nimic la voia întâmplării. Nu este nevoie de prea multă imaginație pentru a vedea cum se desfășoară acest lucru în politica SUA, unde alegerile sunt trucate cel puţin încă de pe vremea lui JFK (al cărui tată bine conectat, Joseph Kennedy a cumpărat voturi pentru el) ),  dacă nu chiar şi mai de demult.

Recentul fiasco în care a picat Biden a fost unul şocant şi incontestabil, chiar dacă Biden încă se mai află în Casa Albă (sau mai curând se ascunde în subsolul respectiv). NOM nu se mulțumește cu “speranța” că un anume candidat va fi ales. Ea face în aşa fel, încât asta să se întâmple, de fiece data.

Pe scurt, mentalitatea Noii Ordini Mondiale este cea a unui control ciudat. Şi ce ar sta în spatele psihologiei acestui control ciudat?  Un disconfort în faţa necunoscutului şi a lipsei de control. Cu alte cuvinte, frica (vezi punctul 11).

 1. Mişcarea trezirii CP (corectitudinii politice) şi semnalizarea virtuţii

Mentalitatea NOM, fiind foarte departe de o conștiință izvorâtă din inimă, este în mod clar lipsită de bunătate, compasiune și empatie. Într-o lume în care o atât de pronunţată lipsă de empatie ar putea să o facă ostracizată, mentalitatea NOM trebuie să o compenseze, pretinzând că i-ar păsa de oameni. Cu toate acestea, din moment ce totul este o șmecherie, ea trebuie să depună eforturi mari pentru a-i impresiona pe ceilalți și a-și demonstra vizibil bunătatea (falsă). Anume acesta este motivul obsesiei în stil hollywoodian pentru superficialități și aparențe. Este vorba doar despre imagine, băiete. Anume imaginea constituie temelia recentei explozii a mişcării de afirmare a CP (corectitudinii politice), care nu pierde niciodată ocazia de a demonstra cât de drăguță este prin semnalizarea sau afișarea constantă a propriei virtuții. Oamenii care sunt cu adevărat drăguți nu trebuie să se laude mereu cu asta; persoanele cu adevărat sigure nu trebuie să se etaleze pentru a-și ascunde nesiguranța; oamenii care îi consideră pe ceilalți cu adevărat nişte egali şi îi apreciază doar în funcție de caracterul acestora, nu și de culoarea pielii lor, nu au nevoie să tot declame cât de antirasiști sunt.

 1. Managementul Percepțiilor în Stil Militar

Pentru a avansa în acest sens, am preciza că mentalitatea NOM nu e obsedată doar de imaginea plină de virtuți care să-i confere credibilitate  (pentru a-i acoperi lipsa de compasiune); aceasta e obsedată și de ideea de a controla credințele, opiniile și percepțiile. Este vorba despre managementul percepțiilor în stil militar. Asta se reflectă în ceea ce adepții săi au susținut de mai multă vreme. Așa, de exemplu, arhicunoscutul insider și criminalul de război Henry Kissinger, a afirmat la un moment dat următoarele : ”Contează nu ceea ce e adevărat, ci ceea ce este perceput ca fiind adevărat”.

În acest caz, ceea ce determină obsesia pentru imagine este, de asemenea, o dorință nestăvilită de a controla totul și o lipsă de toleranță pentru distribuția la scară largă a puterii și luarea deciziilor în mod descentralizat. Este vorba despre antrenare (ajustare, reglare, potrivre – n.n.), despre aducerea altor mentalități la nivelul și frecvența sa, astfel încât să le poată controla. Acest lucru determină mentalitatea NOM să răsucească adevărul asupra fiecărui subiect sub soare pentru a-și crea o imagine mai bună și a modela percepțiile oamenilor în scopul promovării propriilor obiective.

 1. Întotdeauna are dreptate, niciodată nu greșește

N-ai întâlnit niciodată o persoană care mereu să aibă dreptate, indiferent în ce domeniu? Dar ce ai zice despre o persoană care se va certa, va apăra și va găsi lacune în fiecare situație, deoarece se teme de moarte să nu greșească? Oricum ar fi, astfel de oameni se caracterizează printr-o lipsă de responsabilitate și o lipsă de a fi dispuși să-și asume vina atunci când e cazul să o facă. Fostul director CIA și secretar de stat sub Trump, sionistul Mike Pompeo, a declarat cu mândrie că atunci când se afla în fruntea CIA, „Am mințit, am înșelat, am furat!” Mentalitatea NOM va face tot ce este necesar pentru a-și avansa agenda, chiar dacă trebuie să mintă, să trișeze, să fure, să rănească și să omoare.

 1. Aceasta nu poate trăi sentimentul empatiei

Continuând ideea din punctual 2, mentalitatea NOM este lipsită de orice compasiune, ea nici nu știe ce mai e și asta. Un exemplu instructiv în acest sens sunt afirmațiile absurde ale CIA, prin care CIA se căznea cu disperare să te convingă că ei ar fi ceea ce nu sunt. Gândiți-vă la asta – aceasta este o agenție care a instigat în mod constant, în decursul a peste 7 decenii, unele dintre cele mai rele și mai monstruoase acte făcute de oameni pe planetă, inclusiv răsturnarea guvernelor străine, asasinarea liderilor străini și interni (de exemplu, JFK) , vânzarea ilegală de arme, consolidarea producției de droguri periculoase (heroină și cocaină), astfel încât să le importe în SUA pe piața neagră, controlul mass-media prin plata jurnaliștilor în cadrul Operațiunii Mockingbird[2] (a se vedea # 3 despre gestionarea percepției) și derularea experimentelor de control al minții pe proprii cetățeni (MK Ultra). Iar acum ar trebui dintr-o dată să credem că CIA ar avea o conștiință avansată și îi pasă cu adevărat de minorități, de probleme rasiale și de egalitatea de gen? Așa ceva frizează ridicolul,  însă partea bună constă în faptul că mentalitatea NOM nu observă cât de cusute cu ață albă sunt tentativele sale de a  se prezenta astfel.

 1. NOM proiectează un fals sentiment al atotputerniciei

Mentalitatea Noii Ordini Mondiale seamănă foarte mult cu cea a lui Borg din Star Trek. Acolo una dintre mantrele cheie era următoarea: „Rezistența este inutilă”. Anume acesta este mesajul pe care îl proiectează această mentalitate. Ea urmărește cu disperare să credem că nefasta sa agendă de control este un fapt împlinit, o concluzie fermă, în timp ce de fapt nu este. Gândește-te la asta: o forță cu adevărat atotputernică nu trebuie să te convingă că este atotputernică și că nu ești în stare să îi opui vreo rezistență. Forța acesteia ar fi evidentă, și n-ar mai fi nevoie să se reurgă la persuasiune. Doar o forță care ascunde o slăbicune, dar care încearcă să proiecteze o imagine de atotputernicie ar recurge la acest tip de mesaj psihologic. Am mai spus-o și o voi spune din nou, ori de câte ori va fi nevoie: Noua Ordine Mondială nu este cioplită în piatră. Însuși actul tău de a citi aceste cuvinte și de a pune la inimă acest mesaj împiedică coșmarul NOM să devină realitate. Lumea se deșteaptă și acest proces nu poate fi oprit.

 1. Cenzura și Cultura Taxării: Aceasta nu poate suporta nuanțele culorii gri sau viziuni opuse

Un alt indiciu care arată că mentalitatea NOM este rigidă, precum și în mod inerent nesigură și slabă, este că aceasta nu poate suporta nuanțe alr culorii gri sau puncte de vedere opuse. Ea se fixează dur în gândirea dogamtică în alb și negru.  Amintește-ți afirmația ce-ți izbea mintea a președintelui SUA George W. Bush după operațiunea sub drapel fals din 9 septembrie:  ”Ori ești cu noi, ori cu teroriștii”.  Explozia cenzurii și a culturii taxării (cancel culture) de-a lungul ultimilor ani este una ce vădește nesiguranță. Cenzura este o recunoaștere tacită a cenzorilor că argumentele, teoriile sau convingerile lor sunt foarte slabe, deoarece nu se pot ține în câmpul de luptă al dezbaterii deschise, unde schimbul de idei este liber, acestea fiind analizate critic.

 1. Aceasta nu tolerează umorul

Încetați să râdeți! Nu se permite nici o glumă! Mentalitatea NOM se ia foarte în serios, atât de serios, încât nu tolerează umorul. John Lennon a simțit la modul instinctiv acest adevăr atunci când sugera oamenilor pur și simplu să râdă de sistem: ”Dacă ajungi să recurgi la violență, atunci faci jocul sistemului. Establishmentul te va scoate din sărite – te va trage de barbă, te va plesni peste față – ca să te facă să lupți. Pentru că din moment ce te determină să devii violent, ei știu cum să gestioneze relația cu tine. Singurul lucrur căruia aceștia nu știu cum să îi facă față este nonviolența și umorul”.

Mișcarea corectitudinii politice a ucis comedia, însă adevărații comedianți vor înțelege că anume ei sunt cei care trebuie să comunice durul adevăr (pe care oamenii vor prefera să nu-l audă sau să nu îl înfrunte), și asta sub acoperirea umorului.

Îți mulțumim, George Carlin[3], ești o legendă. A lua în râs absurdul discursului oficial, indiferent dacă este vorba despre Operațiunea Coronavirus sau despre orice alt tip de operațiune sub drapel fals, este o modalitate excelentă atât de a comunica adevărul, cât și de a dezamorsa transpirația și tensiunea care vin odată cu căutătorii adevărului și luptătorii pentru libertate[4].

 1. Aceasta (NOM) privește la restul omenirii ca la niște vite

O mentalitate empatică ia în considerare sentimentele și nevoile celor din jur. Însă mentalitatea psihopatică a NOM  îi privește pe oamenii din jur ca pe niște obiecte care trebuie exploatate sau utilizate pentru propriul câștig. Fostul director al CIA, Allen Dulles, creierul asasinării lui JFK, a cântărit în permanență dacă oamenii din jurul său erau „utili” sau nu, chiar și atunci când era vorba despre cei care îl iubeau. Expresia „mâncători inutili” pentru a descrie masele umanității îi este atribuită lui Kissinger. Insiderii NOM și-au exprimat cu regularitate disprețul și dezgustul față de restul umanității. Asta vorbește clar despre mentalilatea lor.

 1. Nu este vorba despre bani

Unii oameni care studiază conspirația mondială cred că este vorba doar despre bani. Însă nu e adevărat. Da, la multe niveluri, este vorba de bani, deoarece mentalitatea Noii Ordini Mondiale folosește manipularea banilor pentru a sifona bogăția din societate prin intermediul familiilor sale bancare cu o lungă linie genealogică. Cu toate acestea, nu este vorba doar de bani. Banii sunt doar un instrument de control, iar agenda NOM vizează anume puterea și controlul pe termen lung. Banii sunt un mijloc pentru atingerea unui scop. Această agendă este veche de milenii, este intergenerațională și implică ființe interdimensionale, evident, aceste aspecte depășesc cu mult scopul articolului de față. Banii sunt doar un instrument pentru această mentalitate.

 1. Este întotdeauna anxioasă și temătoare

Iar acum am ajuns la penultimul punct și la miezul problemei. Mentalitatea NOM este paranoică, anxioasă și plină de frică. Acest lucru explică proiecțiile psihologice constante pe care le aruncă, cum ar fi taxarea unor adevărați căutători de adevăr drept „teoreticieni paranoici ai conspirației” doar pentru că aceștia pun la îndoială lucrurile și au o gândire critică. Este paranoică, deoarece riscă să fie expusă și descoperită în orice moment. Este neliniștită, mereu la limită, își împinge întotdeauna agenda, fiind  îngrijorată că lucrurile s-ar putea să nu funcționeze. Mentalitatea Noii Ordini Mondiale promovează atât de multă frică deoarece ea însăși e cuprinsă de această frică! (…)

O analiză complexă arată anume asta, este vorba de frică. Mentalitatea NOM se teme de moarte de o umanitate unită, trezită, care se ridică într-un mod non-violent, neconform, pentru a acționa în adevărata sa putere divină. Din nefericire pentru mentalitatea NOM, anume aceasta este dreptul nostru firesc și nimic nu îl poate opri. Este de asemenea foarte important să subliniem profunda stare de psihopatie din spatele acestei mentalități.

Acest citat provine dintr-un articol, intitulat ”În spatele unei crize fabricate: COVID-19 și conexiunea psihopatică[5]:

Pe baza comportamentului recurent al acestor familii și indivizi puternici de-a lungul istoriei ca și astăzi, putem observa ceea ce psihologii și psihiatrii numesc trăsături observabile asociate cu o afecțiune numită psihopatie clinică (primară). Este vorba despre o o afecțiune genetică (congenitală), caracterizată prin incapacitatea de a simți emoțiile umane normale precum empatia, vinovăția și remușcarea. Fiind lipsite din născare de aceste limitări, războaiele inutile, evenimentele teroriste, foametea, genocidul, asasinatele, control asupra minții și manipularea devin practici cotidiene”.

 1. Este Deconectată de la Spirit/Sursă/Dumnezeu/Conștiința Infinită

Numiți asta cum doriți – Spirit, Sursă, Dumnezeu, Conștiință Infinită etc.  – oricare ar fi înțelegerea voastră despre originea noastră (adică de unde venim), despre locul unde urmează să ne reîntoarcem și despre ceea ce suntem. Mentalitatea Noii Ordini Mondiale este deconectată de la infinit. Aceasta este atât de concentrată asupra lumii celor  cinci simțuri și a materialismului vulgar, încât nu are nicio considerație pentru o conștientizare mai extinsă. Cu alte cuvinte, clasa conducătoare care este posedată de această mentalitate este atât de separată de Dumnezeu, încât trebuie să-l joace pe Dumnezeu (să-l imite, să-l parodieze – n.n.) – și astfel se ajunge la transumanism, la dorința de a fi nemuritori, chiar dacă suntem deja. Această dorință transumanistă se bazează pe o negare și respingere a sufletelor noastre șipe  o teamă de moarte. Astfel, o mare parte din această mentalitate e cuprinsă de obsesia fricii.

Operațiunea Coronavirus este o goană spre linia de finiș

Luați în calcul următorul aspect. Modul de operare obișnuit al Noii Ordini Mondiale este de a folosi abordarea broasca într-o oală de fierbere, pentru a introduce agenda lent și a o promova pas cu pas, astfel încât oamenii să nu observe asta. Cu toate acestea, din momentul lansării Operațiunii Coronavirus, NOM și-a schimbat tactica. Ceea ce se desfășoară acum pare a fi mai mult o goană nebună spre linia de finiș – înainte ca aceasta să fie depășită și să piardă cursa. Așa cum am subliniat mai sus, mentalitatea Noii Ordini Mondiale este mereu cuprinsă de teama de a fi prinsă cu minciuna și de a fi descoperită. Se pare că există o luptă în curs de desfășurare pentru a vaccina cât mai mulți oameni posibil cu non-vaccinul COVID extrem de magnetic[6], în timp ce discursul oficial încă mai exercită o influență considerabilă asupra minților oamenilor. Cu toate acestea, având o conștientizare din ce în ce mai mare că această întreagă operațiune COVID este o înșelătorie uriașă, plină de cifre umflate cu cazuri false, cu teste PCR false, cu cazuri de decese false și un virus fals, adevărul s-a răspândit în întreaga lume. Asta ia  turnura unei curse contra cronometru. Va reuși oare NOM să-și inoculeze nanobotii și fibrele în omenire înainte ca oamenii să se trezească suficient?

Soluții pentru perturbarea mentalității Noii Ordini Mondiale

Așadar, care ar fi soluțiile? Ei bine, dați-i NOM ceea ce nu suportă și nu-i place! Aceasta urăște surprizele, deci oferiți-i surprize! Ea urăște umorul, deci râdeți de ea! Ea se crede atotputernică, deci provoacă-i slăbicunile. Ea adoră cenzura, deci refuză autocenzura! Ea înflorește cu ajutorul violenței, deci rezistă non-violent. Ea are nevoie de energia, obedineța și  ascultarea ta, așa că refuză să te conformezi!

Și în sfârșit, faceți lucrarea interioară pentru a elimina orice aspect al mentalității Noii Ordini Mondiale din interiorul vostru. Anume în asta constă cea mai grea latură a problemei, dar fiecare dintre noi trebuie să facă această muncă. Nimeni altul nu o poate face în locul tău. Luați în considerare cu toată sinceritatea cât de mult din această mentalitate se află în voi, apoi lucrați pentru a o identifica, a o integra și a o transforma. După cum spunea Jung, „Cel care privește afară, visează. Cel care privește înăuntru, se trezește ”.  Conștientizarea fiecărui detaliu al NOM este bună și conștientizarea soluțiilor este bună, dar trebuie să ne transformăm în interior pentru a schimba lumea din afară.

*****

Traducere de Iurie Roșca

Sursa: https://thefreedomarticles.com/new-world-order-mindset-decoding-twisted-nwo-psychology-psychopathy/

[1] Makia Freeman este jurnalistă, cercetătoare și editoare din Australia.

[2] https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Mockingbird

[3] George Denis Patrick Carlin (n. 12 mai 1937 – d. 22 iunie 2008) a fost un actor de comedie și scriitor american, care a câștigat cinci premii Grammy pentru albumele sale de comedie. (Wikipedia)

[4] Exact la fel se întâmplă în tradiția românească, redată literar de Ion Creangă. Dracul nu suferă deriziunea, se pierde cu firea când nu inspiră frică. Râsul e arma de anihilare a forțelor demonice.

[5] Behind a Manufactured Crisis: The COVID-19 and Psychopathy Connection.

 

[6] https://thefreedomarticles.com/covid-vaxxed-magnets-sticking-to-vaccinated-at-injection-site/

Susțineți proiectul meu media:
PayPal, optimistcrestin@gmail.com