[VIDEO+transcript] Filmarea cenzurată de Twitter și Facebook, cu medicii din SUA vorbind despre eficiența hidroxiclorochinei în combaterea Covid-19

08:57, 30 iulie 2020 | Actual | 151 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Video șters și de pe contul de twitter al președintelui SUA, Donald Trump


O seamă de doctori responsabili din SUA au arătat că există un război necruțător și cinic împotriva acestui medicament foarte simplu, ieftin și eficient.

Într-o prezentare amplă a acțiunii terapeutice a medicamentului, dar și a jocurilor de culise prin care a fost interzis pentru a favoriza, cel mai probabil, interesele cinice ale Big Pharma, prezentarea video făcută de o serie de medici reputați și practicieni (filmulețul este accesat mai greu, trebuie așteptat până începe redarea) scoate la lumină un subiect bine dosit. Studiile care au dat drept contraindicată folosirea hidroxiclorochinei par a fi contra-făcute, de aceea au și fost retrase.

Asta s-a întâmplat chiar în reviste de prestigiu, unde este necesară o verificare serioasă și un timp pe măsură, nu doar câteva luni. Pe de altă parte, mulți dintre decidenți oficiali nu ar trebui să ocupe acele posturi din cauza unor conflicte de interese, fiind angajați sau având legături cu companiile mari farmaceutice.

Transcriptul și mai multe detalii pe Theodosie.ro

Sursa: https://ortodoxinfo.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , ,