VACCINĂRILE COVID SUNT CELE MAI GRAVE FRAUDE ÎNTREPRINSE VREODATĂ ÎMPOTRIVA POPULAȚIEI MONDIALE

20:46, 18 august 2021 | Actual, Externe, Social | 1483 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

1.000 de avocați și 10.000 medici au intentat un proces împotriva vaccinării Covid pentru încălcări ale Codului de la Nürnberg.

Procesele de la Nürnberg din 2021

COVID Fraud – Lawyers & Medical Experts start legal proceedings against W.H.O and World Leaders for 'Crimes against Humanity' – Daily Expose

O echipă de peste 1.000 de avocați și peste 10.000 de experți medicali conduși de Dr. Reiner Fuellmich au început procedurile legale împotriva CDC, OMS și grupul Davos pentru crime împotriva umanității.

Crimes contre l'humanité - Dr Reiner Fuellmich - YouTube

Fuellmich și echipa sa prezintă testul PCR defect și ordinul pentru medici de a eticheta orice moarte comorbidă drept moarte Covid drept fraudă. Testul PCR nu a fost niciodată conceput pentru a detecta agenții patogeni și este 100% defect la 35 de cicluri. Toate testele PCR supravegheate de CDC sunt setate la 37-45 de cicluri. CDC admite că orice teste de peste 28 de cicluri nu sunt admisibile pentru un rezultat fiabil pozitiv. Numai acest lucru invalidează peste 90% din presupusele cazuri / „infecții” covide urmărite prin utilizarea acestui test defect.

Pe lângă testele defectuoase și certificatele de deces frauduloase, vaccinul „experimental” în sine încalcă articolul 32 din Convenția de la Geneva. Conform articolului 32 din Convenția de la Geneva din 1949, „mutilarea și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare pentru tratamentul medical al unei persoane protejate” sunt interzise. Conform articolului 147, efectuarea de experimente biologice pe persoane protejate reprezintă o încălcare gravă a Convenției.

CRIMES AGAINST HUMANITY [18-04-2021] - ATTORNEY REINER FUELLMICH - TokenTube

Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 coduri de la Nürnberg care aplică pedeapsa cu moartea pentru cei care încearcă să încalce aceste legi internaționale.

„Vaccinul” nu îndeplinește următoarele cinci cerințe pentru a fi considerat vaccin și este, prin definiție, un „experiment” și un studiu medical:

Oferă imunitate la virus

 • Este vorba despre o terapie genetică cu „scurgeri” care nu oferă imunitate la Covid și pretinde că reduce simptomele, chiar dacă acum sunt dublu vaccinați 60% dintre pacienții care necesită ER sau UCI cu infecții covid.

Protejează destinatarii împotriva contractării virusului

 • Această terapie genetică nu oferă imunitate și un dublu-vaccinat se poate contagia și răspândi virusul.

Reduce decesele cauzate de infecția cu virus

 • Această terapie genetică nu reduce decesele cauzate de infecție. Dublu-vaccinați infectați cu Covid au murit, de asemenea.

Reduce circulația virusului

 • Această terapie genetică permite în continuare răspândirea virusului, deoarece oferă imunitate zero la virus.

Reduce transmiterea virusului

 • Această terapie genetică permite în continuare transmiterea virusului, deoarece oferă o imunitate zero la virus.

Următoarele încălcări ale Codului de la Nürnberg sunt:

Codul de la Nürnberg # 1: Consimțământul voluntar este esențial

 • Nicio persoană nu ar trebui să fie obligată să facă un experiment medical fără consimțământul informat. Multe persoane din mass-media, politice și non-medicale le spun oamenilor să facă vaccinurile. Nu oferă informații cu privire la efectele adverse sau pericolele acestei terapii genetice. Tot ce auziți de la ei este – „sigur și eficient” și „beneficiile depășesc riscurile”. Țările folosesc blocaje, constrângere și amenințări pentru a forța oamenii să ia acest vaccin sau li se interzice participarea la societatea liberă sub mandatul unui pașaport pentru vaccin sau a unui permis verde. În timpul proceselor de la Nürnberg, chiar mass-media a fost trimisă în judecată și membrii au fost condamnați la moarte pentru că au mințit publicul, împreună cu mulți dintre medici și naziști găsiți vinovați de Crime împotriva umanității.

Codul de la Nürnberg # 2: obține rezultate fructuoase neprocurabile prin alte mijloace

 • Așa cum este enumerat mai sus, terapia genetică nu îndeplinește criteriile unui vaccin și nu oferă imunitate la virus. Există și alte tratamente medicale care dau rezultate fructuoase împotriva Covidului, cum ar fi Ivermectina, Vitamina D, Vitamina C, Zincul și sistemul imunitar stimulat prin gripă și răceli.

Codul de la Nürnberg # 3: Experimente bazate pe rezultatele experimentării pe animale și istoria naturală a bolii

 • Această terapie genetică a sărit peste testarea pe animale și a mers direct la studii pe oameni. În cercetarea ARNm utilizată de Pfizer – un studiu candidat asupra ARNm cu maimuțele rhesus folosind ARNm BNT162b2 și în acest studiu toate maimuțele au dezvoltat inflamație pulmonară, dar cercetătorii au considerat riscul scăzut, deoarece acestea erau maimuțe tinere sănătoase de la vârsta de 2-4 ani. Israelul a folosit Pfizer, iar Curtea Internațională de Justiție a acceptat o cerere pentru ca 80% dintre cei cu inflamație pulmonară să fie injectați cu această terapie genetică. În ciuda acestei dezvoltări alarmante, Pfizer a continuat să dezvolte ARNm pentru Covid fără testarea pe animale.

Codul de la Nürnberg # 4: Evitați toate suferințele și vătămările inutile

 • De la lansarea experimentului și listate în sistemul de raportare VAERS a CDC, în Statele Unite au fost raportate peste 4.000 de decese și 50.000 de leziuni cauzate de vaccin. În UE au fost raportate peste 7.000 de decese și 365.000 de leziuni provocate de vaccin. Aceasta este o încălcare gravă a acestui cod.

Codul de la Nürnberg # 5: Nu trebuie să se realizeze niciun experiment dacă există un motiv pentru a crede că se vor produce vătămări sau decese

 • A se vedea # 4, pe baza datelor medicale bazate pe fapte, această terapie genetică cauzează moartea și leziuni. Cercetările anterioare privind ARNm arată, de asemenea, mai multe riscuri care au fost ignorate pentru acest experiment genetic de probă actual. Un studiu din 2002 privind proteinele spike a SARS-CoV-1 a arătat că acestea provoacă inflamație, imunopatologie, cheaguri de sânge și împiedică exprimarea Angiotensinei 2. Acest experiment forțează corpul să producă această proteină spike moștenind toate aceste riscuri.

Codul de la Nürnberg # 6: Riscul nu trebuie să depășească niciodată beneficiul

 • Covid-19 are o rată de recuperare de 98-99%. Vătămările, decesele și efectele secundare ale vaccinului prin terapia genetică a ARNm depășesc cu mult acest risc. Utilizarea vaccinurilor „cu scurgeri” a fost interzisă pentru agricultură de către SUA și UE datorită studiului Marek Chicken, care arată că „virușii fierbinți” și variantele apar … făcând boala și mai mortală. Totuși, acest lucru a fost ignorat pentru uz uman de către CDC știind pe deplin riscul că noi variante mai mortale să apară din vaccinările scurse. CDC este pe deplin conștient de faptul că utilizarea vaccinurilor cu scurgeri facilitează apariția tulpinilor fierbinți (mai letale). Cu toate acestea, ei au ignorat acest lucru când este vorba de oameni.

Codul de la Nürnberg # 7: Pregătirea trebuie realizată inclusiv împotriva posibilității de rănire, invaliditate sau deces

 • Nu s-au făcut pregătiri. Această terapie genetică a sărit peste studiile pe animale. Studiile clinice pe umani de fază 3 ale propriilor companii farmaceutice nu se vor încheia până în 2022/2023. Aceste vaccinuri au fost aprobate în baza unui act privind utilizarea de urgență și forțate către un public dezinformat. Nu sunt aprobate de FDA.

Codul de la Nürnberg # 8: Experimentul trebuie să fie condus de persoane calificate științific

 • Politicienii, mass-media și actorii care susțin că acesta este un vaccin sigur și eficient nu sunt calificați. Propaganda nu este știință medicală. Multe puncte de vânzare cu amănuntul, cum ar fi Walmart și centrele de vaccinare de autoserviciu, nu sunt calificate să administreze terapii genetice medicale experimentale publicului dezinformat.

Codul de la Nürnberg # 9: Oricine trebuie să aibă libertatea de a încheia experimentul în orice moment

 • În ciuda strigătului a peste 85.000 de medici, asistenți medicali, virusologi și epidemiologi – experimentul nu s-a terminat. De fapt, există în prezent numeroase încercări de modificare a legilor pentru a forța respectarea vaccinului. Aceasta include vaccinările obligatorii și forțate. Se plănuiesc injecții experimentale de „actualizare” la fiecare 6 luni, fără a se recurge la numărul tot mai mare de decese și leziuni cauzate deja de acest experiment. Aceste injecții de „actualizare” vor fi administrate fără niciun studiu clinic. Sperăm că acest nou proces de la Nürnberg va pune capăt acestei crime împotriva umanității.

Codul de la Nürnberg # 10: Oamenii de știință trebuie să pună capăt experimentului în orice moment, dacă există o cauză probabilă a acestuia, care are ca rezultat rănirea sau decesul

 • Este clar în datele de raportare statistică că acest experiment are ca rezultat moartea și rănirea, însă toți politicienii, companiile farmaceutice și așa-numiții experți nu fac nicio încercare de a opri acest experiment de terapie genetică care provoacă daune unui public dezinformat. Ce puteți face pentru a pune capăt acestei crime împotriva umanității? Distribuiți aceste informații. Trageți la răspundere politicienii, mass-media, medicii și asistentele – că, dacă sunt complici la această crimă împotriva umanității, ei sunt de asemenea supuși legilor prevăzute în Convenția de la Geneva și în Codul de la Nürnberg și pot fi judecați, găsiți vinovați și condamnați la moarte. Procesele judiciare continuă, dovezile au fost colectate și un număr mare de experți, din ce în ce mai mulți, trag un semnal de alarmă.

Crimele împotriva umanității ne afectează pe toți. Sunt o crimă împotriva ta, a copiilor tăi, a părinților tăi, a bunicilor tăi, a comunității tale și a țării tale și a viitorului tău.

Sursa:https://invictuswebmedia.com