UE va muri. Trăiască Europa!

13:54, 5 iulie 2018 | Actual | 1963 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

E este o structură ocultă împotriva Europei. Ca retorică, celebrează diversitatea; în realitate doar diversitatea care subminează şi distruge populaţiile şi popoarele, societăţile umane, familiile, adică persoana umană: diversitatea sexuală fără limite, aşa-zisa diversitate culturală şi amestecarea raselor, cele care folosesc scopurilor de mai sus.

UE nu acceptă însă diversitatea de opinii şi de modele în interiorul ei, adică abaterea de la ceea ce nişte birocraţi (nu populaţia europeană, nu popoarele europene), aflaţi în slujba mogulilor globalizării, nişte neica-nimeni deveniţi peste noapte şefi, au stabilit ca fiind „valorile comune europene”, astfel că statele care se opun politicilor dictate de Bruxel sunt înfierate cu „mânie totalitară”. Ungaria şi Polonia sunt capetele de listă cu termeni precum „iliberale, autoritare, xenofobe, fasciste, antisemite”. Asemănător sunt catalogaţi conducătorii lor, Victor Orban fiind un mai vechi duşman (cam de zece ani) al „valorilor europene” şi al Bruxelului.

Comunismul de producţie bolşevică nu a murit dintr-o dată, ci în perioada de la sfârşitul anilor 80, începutul anilor 90. Nici UE nu va muri brusc, dar agonizează şi sigur va muri. În locul ei se va construi poate, în vremurile de restrişte, care sigur vor veni şi ele, ca o urmare directă a politicilor de distrugere duse de zeci de ani, o formulă compusă din oameni şi pentru oameni.

Sursa:  solidaritateeuropeana.wordpress.com

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,