Trei copii morți după vaccinarea în masă din Australia – Actualizări ex-combatantul australian Stew Peters [VIDEO]

11:55, 24 august 2021 | Actual, Externe, Social | 786 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Editor ER: Aceasta este o discuție video cu adevărat utilă între Stew Peters și Alan Hennessy, un veteran de 45 de ani al Forțelor Aeriene Australiene, dar nu este ușor să creați note pentru. Hennessy acoperă mult teren despre situația actuală, tiranică, din Australia.

NSW Health Minister Brad Hazzard warns 'wacko views' could derail COVID-19 recovery - ABC News

Vă recomandăm în mod special să urmăriți câteva minute de filmare pe care Peters le publică la început, unde ministrul sănătății din NSW, Brad Hazzard, folosește o strategie de discuție de indignare falsă pentru a evita ca un medic din ministerul său să răspundă la întrebările adresate de un grup de anchetă. pe un apel cu zoom. Este tirania guvernării și iresponsabilitatea prin excelență. Hazzard a fost cel care, recent, a anunțat public vaccinarea a 24.000 de tineri, care vor fi duși pe un stadion. Vedeți Australia a căzut: 24.000 de copii păstrați pe stadionul Vaxx, părinții excluși.

Primim o actualizare a acestei povești, care spune că TREI copii (doi băieți și o fată) au murit în urma vaccinului, potrivit lui Hennessy. Notele noastre parțiale sunt mai jos.

  • MSM elimina toate astea. E ca și cum Australia ar fi un caz de testare. Melbourne se află pe lista lungă a „orașelor sigure”, care include și orașe din SUA, care sunt toate orașe de testare.
  • Rezidenților de frontieră dintre Queensland și New South Wales (care în mod normal traversează strada în comunitățile lor pentru a se afla în celălalt stat) li s-au impus restricții zdrobitoare. Este posibil să trebuiască să călătorească câteva mile pentru a ajunge la un serviciu la care are ar ajunge pur si simplu traverând strada ca întotdeauna în celălalt stat. Este o nebunie pentru oamenii ale căror comunități se încadrează în granițele statale. Și dacă trece frontiera pur și simplu pentru a merge la locul de muncă, nu poate. Trebuie respectate toate restricțiile guvernamentale, astfel încât trecerea frontierei este permisă numai pentru a obține bunuri și servicii esențiale care nu pot fi obținute în propriul stat. Deci, dacă aveți nevoie de un spital din apropiere, dar acesta se află în celălalt stat, va trebui să călătoriți în propriul stat, indiferent de distanță, pentru a beneficia de același serviciu de spital. Copiii nu pot merge la școală după colț, în celălalt stat, ca înainte. Dacă trece frontiera dintr-un motiv neaprobat, trebuie să se întoarcă cu AIR-ul și să se pună în carantină timp de 14 zile pe cheltuiala sa, chiar dacă dorește doar să conducă la un prieten la o milă distanță.
  • Opt birocrați nealeși alcătuiesc aceste reglementări (nu legi) la nivel general. Probabil că WEF și OMS le conduc. Poliția le aplică, dar armata australiană le aplică la granița Queensland și NSW.
  • Premierii provinciali nu au autoritatea de a apela la armată, care se află sub jurisdicție federală (vezi interviul cu deputatul de centru-dreapta Craig Kelly (în imagine), care se află el însuși în carantină în Canberra, sediul guvernului federal). Chiar dacă premierul din Queensland răspunde chemării prim-ministrului, armata este acolo doar pentru a apăra constituția australiană. Comerțul și comunicarea între state ar trebui să fie libere în temeiul constituției. Deci armata încalcă constituția pe care au jurat să o protejeze. Niciun premier de stat nu poate „chema” armata. Comandanții și trupele armatei ar trebui, de asemenea, să refuze acest ordin pentru neconstituționalitatea acestuia. Controalele la frontieră sunt, de asemenea, neconstituționale. Acum, companiile de transport vor riposta împotriva guvernului pentru că sunt obligați să fie vaccinați; acestea sunt camioane pline cu mâncare. Vor ține blocaje la frontieră și altele similare în porturi. Și NSW introduce o serie de noi restricții pentru luni sub conducerea ministrului sănătății Brad Hazzard. Deci, poliția poate bloca blocurile de apartamente, de exemplu, sau poate declara închise localurile / locuințele și poate obliga rezidenții să se prezinte la poliție; Dacă sunteți găsit în afara zonei (sau ‘county’ în SUA), puteți fi amendat cu 1.000 USD; trebuie să purtați măști afară, cu excepția exercițiilor fizice. În Melbourne (capitala renumitului stat Victoria, cu un guvern de extrema stângă sub Dan Andrews), există stare de asediu de la 21:00 până la 05:00; șantierele de construcții trebuie să reducă personalul la 25%; aveți nevoie de un permis pentru a merge la școală sau la universitate.
  • De ce lumea nu se apără? De ce le este frică în mod specific? Guvernul și mass-media sunt complici; chiar și Sky News Australia a stat la coadă răspândind minciunile. Lumea îi urmează orbește: este sindromul Stockholm cu steroizi.
  • Hennessy: Nu încercăm să-i trezim pe cei loviți sau pe cei albaștri – sunt o cauză pierdută. Suntem coloana roșie care căutăm să trezim oameni cu idei similare, și asta se întâmplă.
  • Știri de ultimă oră: Există o limită de călătorie de 1 km în zona metropolitană Melbourne : cumpărăturile se pot face o dată pe săptămână, nu se pot deschide cafenele sau magazine alimentare; exercițiul este de o oră pe zi într-un kilometru de casă; industria construcțiilor este complet închisă; nu există îngrijire pentru copii – și aceasta va dura și după 1 ianuarie. Locuitorii vor fi închiși în punctele fierbinți. Aceasta este o știre de ultimă oră. Nimeni sub 65 de ani nu va cumpăra alimente, cu excepția online; lucrătorii din domeniul sănătății, farmaciei și medicilor își pot părăsi casele, precum și persoanele în vârstă, care pot cumpăra mâncare afară timp de o oră.
  • Unde se oprește asta? Pur și simplu continuă să vină. Dacă taci, ești complice. Hennessy face parte dintr-o echipă de avocați (este fost militar) care au vizat persoanele; Sarcina lui Hennessy este să adune trupele pentru a face ca lumea să se trezească.

VIDEO

Sursa: https://ortodoxinfo.ro