Trădarea e în toate

11:48, 11 octombrie 2018 | Actual | 1289 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe buletinele de vot, că PSD a şi introdus pe repede înainte legea parteneriatului civil. Ca să înţelegeţi bine cam cât de legaţi de familia tradiţională au fost blatiştii noştri , aflaţi că legea introdusă este lucrată de organizaţiile LGBT, fiind practic primul pas către înlocuirea codului civil.

Ce prevede legea parteneriatului în forma propusă de PSD? Simplu: căsătoria. Mai precis, legea dublează în mod ticălos absolut toate prevederile din legislaţia actuală referitoare la familie, aplicându-le parteneriatului civil. Iar pentru cei care care vor pica iar ca proştii în capcana propagandei, le spun de pe acum că legea care va fi adoptată pe repede înainte formează şi cadrul necesar adopţiilor.

Desigur, comunicatorii partidelor şi cei ai comunităţii LGBT vă vor arunca iniţial în faţă paragraful în care se precizează că „partenerii civili de același sex nu au dreptul la adopție”. E o păcăleală, chiar mai mare decât aia cu „referendumul pentru scăparea lui Dragnea”. Părerea mea este că paragraful a fost indrodus acolo fix pentru a cădea în cazul unei contestări la Curtea Constituţională. Lucrurile sunt de-a dreptul banale: odată ce „parteneriatul” se încheie în faţa ofiţerului stării civile, adicătelea admiţi că se face o căsătorie cu tot ştaiful, este cât se poate de clar că acolo se formează o „celulă de bază a societăţii” şi Curtea Constituţională, bazându-se pe prevederile Constituţiei – ălea cu familia formată din două persoane, pe care bravii şi creştinii românaşi n-au vrut să le schimbe – va trânti paragraful.

Şi chiar dacă, printr-o minune, nu-l va trânti, tot nu înseamnă că nu vei vedea cupluri homosexuale cu copii. Simplul fapt că unul vine într-un parteneriat homosexual având un copil(adoptat, făcut de către o mamă purtătoare, etc.), înseamnă că şi celălalt partener devine părinte, chiar dacă legea nu oficializează adopţia.

Mulţi dintre cei care au „corectitudinea politică” în sânge vor argumenta că n-ai ce să-i faci. Doar e o realitate şi trebuie să le asiguri şi ălora o protecţie în caz de despărţire, moartea unui partener, etc. E o minciună cât casa.   către cei trimişi să ne apere. Asta nu mai e ţară!

Tristă constatare în anul centenarului.

Sursa: trenduri.blogspot.com

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,