Testele pentru coronavirus sunt o făcătură: Au fost testate pozitiv o capră şi un fruct

09:22, 8 mai 2020 | Actual, Externe | 2816 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Președintele Tanzaniei mai demn decât cel al României: „Nu ar trebui să acceptăm că orice ajutor este cu intenţie bună pentru această naţiune”

Au fost testate pozitiv o capră şi un fruct. Ţara în care testele pentru coronavirus arată rezultate greşite
Preşedintele Tanzaniei, John Magufuli, a declarat că testele pentru coronavirus folosite în ţara sa dau rezultate greşite, precizând că unele dintre teste au avut rezultate pozitive la o capră şi la un fruct pawpaw.

Potrivit Daily Monitor, preşedintele a declarat că pachetele de teste au fost importate de Tanzania şi că acesta a instruit forţele de securitate să verifice calitatea kiturilor de teste pentru coronavirus. Acestea au luat aleatoriu eşantioane non-umane, inclusiv de la un fruct pawpaw, de la o capră şi o oaie, şi le-au trimis la laborator cu etichete cu nume şi vârste de oameni. Tehnicienii de la laboratorul din Tanzania nu au ştiut originea eşantioanelor. Aceste eşantioane au avut rezultat pozitiv al COVID-19, acesta menţionând că probabil unii oameni testaţi pozitiv de fapt nu sunt infectaţi.

“Se întâmplă ceva. Am spus dinainte că nu ar trebui să acceptăm că orice ajutor este cu intenţie bună pentru această naţiune”, a afirmat Magufuli.

Tanzania a înregistrat până acum 480 de cazuri cu noul coronavirus, 18 de decese şi 167 de pacienţi vindecaţi, conform datelor furnizate de worldometeres.

Sursa: https://ortodoxinfo.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,