SUSPECTA SINUCIDERE A DOCTORULUI GERMAN THOMAS JENDGES ȘI O SCRISOARE DE ADIO CARE NU APARE

09:34, 24 noiembrie 2021 | Actual, Externe, Social | 436 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Deși evenimentele au avut loc pe 2 noiembrie, în urmă cu foarte puține zile, toți știm despre decesul unui medic german pe nume Thomas Jendges și au început să circule multe zvonuri asupra posibilelor cauze ale acelui deces de când s-a sinucis. Se pare și conform diverselor rapoarte din presă, că dr. Jendges, șeful spitalului Chemnitz, s-ar fi aruncat în gol de pe acoperișul clădirii spitalului de pe Flemmingstrasse, potrivit Bild.

STESS News| Breaking News,African News From Around The Globe

Mai multe mass-media indică faptul că defunctul ar fi lăsat un bilet în care ar fi spus că a decis să-și pună capăt vieții din cauza minciunilor cu care a trebuit să justifice inoculările și denunând că tot ceea ce se întâmplă este genocid. Am căutat pe multe site-uri acea scrisoare și nu am găsit-o.

De fapt, se spune că ziarul Bild, menționat înainte, ar fi publicat ceva în acest sens, dar adevărul este că în acel articol nu se spune nimic despre asta. Singurul lucru pe care l-am putut verifica în cache-ul Google este că articolul a fost modificat de 24 de ori din 2 noiembrie trecut, fiind modificat de două ori și pentru ultima dată, în ziua trecută 14. Dar în modificările pe care le-am revizuit, nu am găsit nimic din ceea ce se spune, de fapt în tot ceea ce am văzut articolul este identic.

Prin urmare, deși putem spune că sinuciderea unui medic este întotdeauna suspectă în vremuri precum cele în care trăim în prezent, nu putem asigura că există o notă scrisă de acest medic în care să se spună ceea ce se asigură ca ar fi scris. Ceea ce presupunem este că, ca în aproape toate sinuciderile, va exista o notă pentru că Thomas Jendges era căsătorit si avea un fiu de 14 ani.

* …dar daca a fost împins de pe clădire?

Allemagne I "Le Vaccin COVID-19 Est Un
Gnocide" Le Dr Thomas Jendges, Chef De
Clinique, Se Suicide I STESS News
/allemagne-dr-thomas-jendges-chef-de-clinique-se-suicide-le-vaccin-covid-19-est-un-genocide/
Cardiny : 4-5 minutes
Dr Thomas Jendges, Head of the Chemnitz Clinic in y Committed suicide! In a
letter found on the scene, he explains that he can no longer be part of the genocide which is carried out through vaccinations against COVID-19.
fe
Dr Thomas Jendges I Photo @ Chemnitz Clinic
On Tuesday, Dr Thomas Jendges, head of the Chemnitz clinic, committed suicide by jumping from the top of the clinic building in Flemmingstrasse, Germany, according to
Bild . He was 55 years old.
The Doctor died instantly, following his injuries. Jendges had only been appointed sole managing director of the Chemnitz clinic since October 1, 2021. Since April, he served as managing director of the largest municipal hospital in East Germany.

*****

Orașul Chemnitz despre incidentul tragic

3 nov. ku-gesundheitsmanagement

Chemnitz. Profund afectat de moartea subită a directorului general al Clinicii Chemnitz, Dr. Thomas Jendges, primarul Sven Schulze a vorbit deja cu mulți reprezentanți ai clinicii.

FDP unterstützt SPD-Kandidat Schulze bei OB-Wahl in Chemnitz | TAG24

El și-a exprimat simpatia și condoleanțe personalului spitalului și, în același timp, în calitate de președinte al consiliului de supraveghere, a asigurat sprijinul deplin orașului în această situație critică.

În ciuda morții tragice a Dr. Thomas Jendges încă poate să acționeze echipa de management extinsă care va gestiona afacerea în zilele următoare.

Următorii pași vor fi discutați astăzi în cadrul unei ședințe speciale a Consiliului de Supraveghere.

Primarul Sven Schulze în dimineața zilei de 2 noiembrie 2021:

Cu mare consternare tocmai am auzit de moartea tragică a Dr. Thomas Jendges, directorul general al clinicii noastre. Ieri seară am avut o discuție lungă despre situația dificilă Corona. Sunt profund afectat, iar gândurile mele și cea mai profundă compasiune sunt alături de familia și prietenii lui în aceste minute.

Vom vorbi acum cu toți responsabilii din clinică pentru a nu-i lăsa singuri în situația deja dificilă. Voi anunța toate celelalte lucruri la momentul potrivit.”

Redactia KU încearcă să asigure libertatea de exprimare, însă unele mesaje nepublicate aici conțin defaimări/insulte. Prin urmare, vă rugăm să vă tratați reciproc cu respect, mai ales în caz de deces.

De asemenea, ne străduim să informăm veridic și, prin urmare, dorim să vă atragem atenția asupra faptului că nu avem nicio informație sau sursă oficială cu privire la o scrisoare de adio disponibilă de la Dr. Jendges. Comentariile făcute aici asupra unei posibile scrisori sunt opinii personale care nu se bazează încă pe nicio sursă. Până la publicarea unui anunț oficial, ne distanțăm de aceste afirmații.

Sursa: https://invictuswebmedia.com