SUA: O asistentă de 39 de ani a murit subit, „la 48 de ore” după ce a fost vaccinată

22:32, 30 ianuarie 2021 | Actual | 144 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

O femeie în vârstă de 39 de ani din Ohio, fără comorbidități cunoscute, a murit în mod subiy, la 48 de ore de la primirea unui vaccin COVID-19, care ar fi fost solicitat de angajatorul ei, potrivit LifeSiteNews.

Janet L. Moore, asistentă medicală la Admirals Pointe Nursing Home (APNH) din Huron, a fost găsită fără suflare, în mașina ei, în fața complexului de apartamente, pe 31 decembrie în jurul orei 20:00, a declarat fratele său Jacob Gregory pentru LifeSiteNews.

„A venit acasă de la serviciu și imediat ce a intrat cu mașina în parcare a murit”, a spus el. „Potrivit vecinilor, nu s-a simțit bine imediat după vaccin și, de atunci, de când s-a simțit greață de la vaccin, ar fi avut și migrenele, iar după 48 de ore a murit”.

Întrebat dacă știa marca vaccinului, Gregory a spus: „Ar fi fost de la Pfizer, dar nu sunt absolut sigur în acest sens”.

El a menționat că sora sa, mamă a doi fii, a fost obligată să primească acest vaccin datorită angajării sale într-un cămin de bătrâni.„Da, era un vaccin obligatoriu pe care trebuia să-l ia pentru slujba ei”, a spus el.

Când a fost întrebat dacă este o condiție pentru angajarea ei, el a răspuns: „În ceea ce privește această măsură, nu sunt sigur câtă presiune sunt de fapt presate. Ei i-au spus că are nevoie de ea pentru slujba ei, dar nu sunt exact sigur dacă ar fi să o concedieze, să o concedieze sau în ce măsură ar fi nevoie ”.

Trisha Brown, administrator la APNH, a refuzat să comenteze dacă a fost politica organizației lor să solicite vaccinul, dacă Moore a primit efectiv o astfel de injecție sau dacă administrează un produs Pfizer sau Moderna.

Estimările Asociației Americane de Sănătate sugerează că aproximativ 50 la sută din personalul de îngrijire refuză injecțiile.

Guvernul Marii Britanii a emis un raport de 10 pagini la sfârșitul anului trecut, care a avertizat că vaccinurile împotriva coronavirusului u ar trebui utilizate de mamele însărcinate sau care alăptează. În privește impactul lor asupra fertilității, documentul afirmă pur și simplu că „nu se știe dacă vaccinul COVID-19 mRNA BNT162b2 are un impact asupra fertilității”.

Preocupările privind siguranța cu aceste vaccinuri includ, de asemenea, „reacții alergice” și „potențial fatale”, care pot provoca de fapt o vulnerabilitate crescută. Îngrijorările cu privire la efectele pe termen lung rămân legitime.

Sursa: https://www.activenews.ro