ss Daniel distribuie în toată patriarhia broșura propagandistică „Vaccinarea împotriva Covid-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură”

11:00, 11 ianuarie 2021 | Actual, Religie, Social | 346 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Patriarhul Daniel a trimis o circulară către toată suflarea ortodoxă din România, dimpreună cu o broșură informativă intitulată „Vaccinarea împotriva Covid-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură”, venită prin Secretariatul de Stat pentru Culte de la colonelul Valeriu Gheorghiță, preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19. În circulară se face apel ca materialul informativ să fie distribuit la tot „personalul clerical și neclerical… pentru a putea decide în cunoștiință de cauză dacă doresc să se vaccineze.”

Vă oferim mai jos documentul oficial emis de Patriarhia Română, cât și transcrierea sa.

 
PATRIARHIA ROMÂNĂ
CANCELARIA SFÂNTULUI SINOD

Antet. Nr. 33/ 8 ianuarie 2021

Înaltpreasfinţia Voastră,

Cu dragoste în Hristos, Vă comunicăm faptul că, luni 14 decembrie 2020, Secretariatul de Stat pentru Culte a organizat o întâlnire, în format videoconferinţă, la care au participat reprezentanţi ai autorităţilor publice cu atribuţii în combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2 şi reprezentanţii cultelor religioase recunoscute în România.

Între altele, în cadrul întâlnirii amintite, s-a hotărât ca, pentru o bună informare privind Campania de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, domnul colonel dr.VALERIU GHEORGHIŢĂ, PRESEDINTELE Consiliului naţional pentru coordonarea activităţilor de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, să pună la dispoziţia cultelor un material informativ.

În data de 4 ianuaie 2021, Secretariatul de Stat pentru Culte a transmis la Cancelaria Sfântului Sinod materialul informativ intitulat Vaccinarea împotriva Covid-19 în România. Gratuită, Voluntară, Sigură, o broşură format din 18 pagini, care clarifică din punct de vedere medical mai multe aspecte cu privire la subiectul vaccinării cetăţenilor împotriva virusului SARS-CoV-2.

Întrucât, potrivit Strategiei de vaccinare împotriva Covid-19, în etapa a doua de vaccinare este inclus şi personalul clerical care desfăşoară activităţi cu risc crescut de expunere la infecţia cu SARS-CoV, Vă transmitem, Înaltpreasfinţia Voastră, broşura informativă Vaccinarea împotriva Covid-19 în România. Gratuită, Voluntară, Sigură, împreună cu solicitarea de a transmite acest material informativ către personalul clerical şi neclerical din eparhie (ierarhi, preoţi, diaconi, cântăreţi bisericeşti, vânzători/gestionari, asistenţi sociali etc., de la centrul eparhial, parohii şi mănăstiri), asfel încât aceştia să aibă acces în cel mai scurt timp la informaţiile şi clarificările oferite de specialişti pentru a putea decide în cunoştinţă de cauză dacă doresc să se vaccineze.

Cu binecuvântare şi dragoste în Hristos
DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe

                     Pr. Ionuţ-Gabriel Corduneanu, Vicar Administrativ Patriarhal

 

Patriarhul Daniel se spală astfel pe mâini privind responsabilitatea pentru reacțiile adverse majore în urma vaccinării Covid și o plasează în cârca celor care oricum au tot interesul să ne vaccineze cu orice preț. Nici măcar impedimentul de ordin duhovnicesc, că vaccinul conține celule de fetus avortat, nu a împiedicat  BOR să se delimiteze de orice propagandă a vaccinării Covid.

ss Daniel lasă credincioșii din BOR pe mâna „specialiștilor” cercelați, arafați și rafilați, adică tocmai pionii mafiei BigPharma în România.

 

Sursa: https://ortodoxinfo.ro