Vaccinurile răspândesc/nu opresc oreionul – confirmă chiar New York Times

01:41, 10 noiembrie 2017 | Social | 2004 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Problemele cu vaccinurile sunt atât de multe şi atât de mari încât chiar presa mogulilor media, prieteni cu mogulii din Big Pharma, se vede nevoită să le recunoască, e adevărat, într-o încercare de „dregere a busuiocului”: după ce se admite starea de fapt, ni se dau date liniştitoare privind rezolvarea problemelor. De exemplu, în cazul de faţă, nereuşita primelor două vaccinări se dă ca sigur reparabilă printr-o a treia, sau a n-a vaccinare, până când totul va fi ok. Adică: Operaţia a reuşit, pacientul a decedat.Articolul din NYT din 6.11.2017 este intitulat:

Mumps Makes a Comeback, Even Among the Vaccinated (Oreionul revine, chiar şi printre vaccinaţi)

şi începe astfel:

Dacă credeţi că aţi văzut ştiri despre oreion mai des în ultimii ani, aveţi cu totul dreptate.

„Epidemiile de oreion sunt în creştere,” spune dr. Janell Routh, un pediatru care face parte din echipa pentru oreion de la Centers for Disease Control and Prevention. Mai mult de 6000 de cazuri de oreion au fost raportate în SUA în ultimul an, cel mai mare număr din ultimii 10 ani. În jurul lui 2010, totalul cazurilor era de câteva sute.

Cele mai multe dintre cazurile recente sunt în epidemii, inclusiv una de mari proporţii în Arkansas   şi nu în cazuri sporadice; aici un caz, dincolo alt caz. Şi cele mai multe dintre epidemii au fost printre oameni de la 18 la 22 de ani, dintre care mulţi au avut deja două doze de vaccin în copilărie. „Este vorba de o epidemie într-o populaţie tânără şi puternic vaccinată”, spune dr Routh.

Şi iată şi soluţia miraculoasă:

Dr Patricia Quinlist, director medical şi epidemiolog al statului pentru Departamentul sănătăţii publice din statul Iowa, a avut de-a face cu o epidemie la Universitatea din Iowa şi împrejurimi, în 2015 şi 2016, cu peste 450 de cazuri de oreion. Studenţii afectaţi fuseseră cu toţii vaccinaţi în copilărie, iar decizia a fost să li se ofere o a treia doză de caccin.

Într-un articol din septembrie din New England Journal of Medicine

„Dacă situaţia se repetă, vom da o a treia doză.”

Şi dacă situaţia se repetă şi după a treia doză? – întrebăm noi.

Două site-uri de pe care puteţi fi la curent cu  noutăţile din domeniu din toată lumea sunt: Vaccines.news şi Outbreak.news.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,