Vaccinează-te și mori

10:49, 30 septembrie 2021 | Social | 680 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Sunt multe informații pe care le avem azi. În primul și-n primul rând episodul exploziv al celor de la Project Veritas. Să-l vezi pe un greu al J&J spunând „It’s a kid, it’s a fucking kid – you know? Kids shouldn have to get a fucking vaccinethey’re kid”. În același timp, în aceeași țară, ramolitul de Biden spune cu subiect și predicat că trebuie vacinat minim un procent de 97-98% din populație pentru ca economia să poată reporni.

Nu știu dacă ați remarcat, dar noua mantră a cretinilor vacciniști este repornirea economiei. Cică de-aia nu se poate reporni economia, din cauză că sunt unii nevaccinați. Nu, dragii moșului, nu vaccinând până și copiii o să reporniți economia. Realitatea este că așa o frânați întrucât, la ce nenorociri de reacții adverse dau vaccinurile lu’ Pește, la fiecare patru vaccinați unul are nevoie de CM. Cel puțin la mine așa s-a văzut.

Să trecem mai departe. La noi se dă atacul asupra cadrelor medicale și urmează, într-o perioadă previzibilă, atacul asupra profesorilor. Același lucru se întâmplă și în SUA, însă la un nivel mult mai grav: cadrele medicale care refuza vaccinarea își pierd locul de muncă și nici nu beneficiază de ajutoare sociale. În ciuda acestei demențe – care încalcă orice în materie nu de drept, ci și de bun simț – cadrele medicale părăsesc domeniul, riscând să provoace cea mai mare criză medicală din istoria SUA. Se pare că și cretinii de la butoane au înțeles asta deoarece au prelungit ultimatumul până pe 7 octombrie. După această dată, cel mai probabil, va urma o criză teribilă în sănătate.

La noi situația e similară, doar că procentul de cadre medicale nevaccinate e mult mai mare(nu uitați ceea ce a semnat Plăvanul la New York!). Idiotul util Cîțu a vânturat prin fața presei un proiect de lege. Sper să nu-l dea deoarece efectiv va paraliza întreaga țară. Nu cred că un medic nevaccinat își va schimba brusc opinia în fața lui Cîțu. E posibil ca aici să se facă românește, adică printr-o înțepătură falsă. Deh, avantajul de a fi în branșă. Oricum, chiar și așa, vor exista destui care nu vor face nici măcar acest compromis.

Urmează apoi teroarea asupra profesorilor pentru ca, în final, să dea lupta împotriva copiilor. Deja Gheorghiță anunța triumfător că Pfizer va obține autorizarea pentru vaccinarea copiilor începând cu … 5 ani! Știa el, Gheorghiță, că se va obține autorizarea în decembrie! Asta ca să vă dați seama ce a ajuns autorizarea. De altfel, încă din episodul 1 al dezvăluirilor făcute de cei de la Project Veritas s-a putut vedea limpede ce devianți lucrează la FDA.

Dar și la noi avem reacții deosebit de intense. Medicul Răzvan Constantinescu are parte de abuzuri inimaginabile pentru că se opune fățiș dictaturii imbecililor. Acest om este un erou întrucât încă de la primele manifestări ale dictaturii a sesizat că totul e o imensă ticăloșie. Și a avut de suferit de pe urma opiniilor sale. Și doctorul Lucian Duță a ieșit de mai multe ori în evidență, opunându-se nebuniei instituite. Cea mai recentă postare a sa de pe facebook este un manifest deschis împotriva nebuniei absolute care constă în vaccinarea copiilor. O citez mai jos aproape în integralitate deoarece nu are absolut nicio fisură logică(sublinierile îmi aparțin):

 

„Lăsați propaganda.M-am vaccinat și mi-am vaccinat copiii cu toate vaccinurile pe care le-am considerat a fi necesare.Dar aici s-a terminat cu încrederea în sistemul din care și eu fac parte.O spun clar și răspicat:NU mi-aș vaccina copiii niciodată  împotriva COVID.Asta e convingerea mea și asa voi  face.Și am argumente :

1.Ni s-a spus că dacă ne vaccinăm vom reveni la o viață normală.Fals:cei vaccinați transmit boala la fel ca cei nevaccinați .Adică sunt la fel de periculoși pentru societate ca cei nevaccinați .Cu alte cuvinte contacții vaccinați ar trebui să stea în carantină la fel ca cei nevaccinați !

2.NU există efecte secundare ale vaccinului.Fals:ba da,există.Pe termen scurt aceste efecte sunt prezente uneori  chiar dacă sunt negate (unele chiar fatale ).Pe termen mediu și lung efectele sunt necunoscute !

3.Vaccinul oferă protecție împotriva transmiterii bolii sau a manifestării propriu-zise.Fals:boala se transmite așa cum am menționat de către vaccinați iar simptomele pot varia de la om la om!

4.Două doze sunt suficiente pentru a putea reveni la viața normală.Fals:Ni se spune acum că trebuie a treia doză pentru a spera că va fi bine.Cu ce efecte?Nimeni nu știe !!!

5.Există tratament pentru cei care fac boala dar ni se ascunde acest lucru.Adică poți alege dacă vrei să faci vaccin sau să te tratezi (efectul este spectaculos în prima zi de administrare a anticorpilor monoclonali )!Nu există nici un efect secundar dacă te tratezi cu acești anticorpi iar  rata de vindecare este aproape de 95%!!!

6.Nu doresc nimănui dintre colegii mei să suspicioneze vreodată că boala copiilor lor se datorează ignoranței și lașității de care dăm dovadă acum.

7.Nu mai mințiți .Ați furat destul și v-ați îmbogățit destul din frica noastră .Unii au plătit cu viața lor dorința voastră de a ne asupri .Vrem tratamente eficiente pe care știm sigur că le aveți.Și pe care voi vi le administrați pe ascuns!

8.Suntem datori să ne apărăm copiii.Altfel ,am trăit degeaba!”

 

Sunt absolut de acord cu fiecare rând al acestei postări. Și vă rog să vă gândiți bine la un lucru: sunt doar câteva jigodii la vârf care controlează o masă amorfă de alte jigodii și idioți utili. Vestea bună e că în România toate otrepele acestea n-au reușit ceea ce au reușit jigodiile din Occident, adică să vaccineze majoritatea covârșitoare a populației. Este un os reacționar în noi. Auzeam pe la radio un imbecil care se plângea că „românii, nevaccinându-se arată cât de înapoiați sunt”. Idiotule, i-aș fi răspuns, iată motivul pentru care sunt mândru că sunt român! Oamenii ăștia care, natural, fără niciun impuls extern, și-au dat seama că e ceva în neregulă, că riscă să le fie afectată sămânța lor națională, toți acești oameni pe care tu, un corcit, îi faci înapoiați, sunt în realitate măreți! Și mai e un lucru: nimic din golăniile care acum se fac cu atâta ușurință în Vest n-au putut fi făcute în Est decât într-o mică măsură.

Iată de ce vă spun: vaccinați sau nevaccinați, gândiți-vă bine că următoarea țintă sunt copiii voștri. Poate că e momentul să judecați din nou drept, să vă recunoașteți față de voi greșeala pe care ați făcut-o și să reveniți din nou în sânul nostru, al oamenilor normali. E timpul împărțirii apelor!

Dacă vă întrebați de ce am dat un titlu atât de dur articolului de azi, v-o spun pe șleau: pentru că așa e! Vaccinul nu te face nemuritor. Indiferent dacă ești sau nu vaccinat, tot vei muri. Există însă o diferență: dacă te vaccinezi fără motiv, vei muri ceva mai devreme, încă din timpul vieții deoarece ai ales să te conformezi în ciuda evidențelor și logicii. Astfel, mori din statutul tău de om și continui să trăiești ca un animal. Despre asta e vorba!

Sursa: https://trenduri.blogspot.com