Un lucrător medical din Toronto spune adevărul

13:04, 7 septembrie 2021 | Externe, Social | 734 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Un lucrător medical canadian răspunde întrebărilor reporterului News Now Canada Independent Media cu privire la situația Covid din spitalul în care lucrează: Saint Michael’s din Toronto.

Potrivit acestuia, „spitalele sunt în mare parte pline cu oameni care au fost vaccinați și care se întorc la spital din cauza reacțiilor adverse ale serurilor experimentale Covid. Nu doar la spitalul Saint Michael’s e așa, ci în toată lumea. Ei sunt cei care vin la spital în această perioadă a anului, când spitalele ar trebui să fie la capacitatea cea mai scăzută. Este vorba de oameni care au fost vaccinați.” Totodată, medicul a afirmat că „Nu există nicio supraaglomerare (cu pacienți Covid-19) la urgențe. Asta este o minciună. Eu merg pe acolo în fiecare zi.”

Despre doctorița-șefă a spitalului, care a răspândit dezinformări privind situația din instituție, el spune că este o mincinoasă și că are o gândire diabolică.

El crede că în următoarea lună își va pierde serviciul pentru convingerile sale anti-vaccin și pentru alegerea de a spune adevărul, împreună cu alți aproape 3000 de colegi de-ai săi, medici și asistenți medicali, însă va continua să susțină cauza protestatarilor care manifestează în fața spitalului: „Aș muri fără ezitare pentru această cauză.”

Urmăriți Video-ul de mai jos pentru a vedea interviul complet:

Sursa: https://www.activenews.ro