Trei tineri din raionul Telenești au fost reținuți pentru furt de bunuri din automobile

14:38, 15 ianuarie 2016 | Social | 955 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Angajații Inspectoratului de Poliție Sîngerei au reținut pentru 72 de ore, trei tineri din raionul Telenești,  pentru furt de bunuri din automobile.

În noaptea de 9 spre10 ianuarie, curent, trei  tineri de 20 de ani din raionul Telenești, au sustras bunuri în valoare de 930 de lei dintr-un automobil de model ”Opel Vectra”, parcat în fața domiciliului unui locuitor al s. Dumbrăvița. Automobilul aparținea unui bărbat de 29 de ani din raionul Glodeni, care se afla în vizită la rude.

După comiterea acestui furt, tinerii s-au deplasat în satul Coșcodeni din raionul Sîngerei, unde au încercat să sustragă roțile de la un automobil de model ”Opel Astra”. Proprietarul automobilului de 25 de ani și-a parcat vehiculul în fața gospodăriei sale. În timp ce suspecții scoteau a doua roată au fost prinși în flagrant de proprietar, care a apelat imediat poliția.

În urma percheziției efectuate de polițiști, în vehiculul suspecților au fost găsite bunurile sustrase din automobilul  ”Opel Vectra”.

Poliția a pornit o cauză penală pentru furt.  Dacă vor fi găsiți vinovați bănuiții riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6000 la 20000 de lei sau închisoare de până la 4 ani.