Țipătul. Boală, Frică, Foame, Moarte – programul de guvernare

09:57, 3 aprilie 2021 | Externe, Opinii, Social | 179 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Boală, Frică, Foame, Moarte – programul de guvernare. Palatul Victoria a încăput pe mâna unui adevărat „departament de panică și atrocități”. Unii dintre componenții lui sunt monstruos de incapabili, alții sunt scandalos de indiferenți iar toți sunt înspăimântători de răi! Parcă tot ceea ce putea fi mai groaznic – dintre făpturile cu chip de oameni – s-a adunat la un loc. Iar răul suprem este în locul suprem, el este bine apărat, deocamdată, de toate forțele de represiune – gardă pretoriană, armată, jandarmi, poliție, servicii secrete. Nu-l părăsesc acum pentru că sunt legați, cu toții, printr-un șir lung de mari trădări, îndelungate și criminale, așa cum sunt toate în România și asta nu de ieri, de azi, ci de ani de zile.

Oamenii care au început să protesteze încă se mai iluzionează că Țipătul lor de disperare va fi auzit și înțeles. O eroare teribilă: făpturile nu-i aud pe oameni – pentru că nu-i interesează, ba, mai mult, s-au pus și cu biciul unor vorbe groaznice peste sufletele disperate.

Întrebarea ar fi, totuși ce interes ar avea să se poarte astfel?! Sclavia modernă, jugul pe grumazul românilor, acesta este interesul lor – iar molima se dovedește a fi pentru ei o nemaipomenită oportunitate! Astfel, încât, rugămintea este – nu vă mai iluzionați în privința intențiilor reale ale lor! Știu că nu este ușor să trăim fără speranțe și, mai ales, nu-i ușor de crezut că ar putea exista asemenea specimene care sunt în stare de toate grozăviile!

Sursa: https://www.activenews.ro