Suedia vrea să interzică şcolile confesionale pentru a păstra „coeziunea socială” inexistentă

08:47, 27 martie 2018 | Social | 979 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Argumentul este acela că în şcolile islamice se manifestă segregaţia fetelor. Drept care, toateşcolile confesionale – 59 creştine, 11 islamice şi una iudaică – ar trebui închise. Cine încasează lovitura cea mai puternică: şcolile creştine. Propunerea vine de la ministrul administraţiei publice, Ardalan Shekabari, un suedez de origine iraniană, şi de la ministrul educaţiei superioare, Anna Ekstrom.

Profesorii şi pedagogii trebuie să aibă în grijă şcolile suedeze şi nu preoţii şi imamii – a argumentat Shekabari, anunţând intenţia sa de a lupta împotriva segregaţiei şcolare care afectează coeziunea socială. În populaţia suedeză, victimă a unei îndelungi spălări pe creier, propunerea respectivă pare a avea susţinerea a circa 75 %.

Mişcarea suedeză nu este singulară, Franţa luând de curând măsuri pentru împiedicarea deschiderii şi chiar a funcţiomnării şcolilor particulare tot din cauza a ceea ce se petrece, pasămite, în anumite şcoli musulmane. Şcoli musulmane care au apărut ca urmare a migraţiei de masă încurajate de statele respective. Pe ansamblu, se ajunge, sub argumentul menţinerii coeziunii sociale – inexistentă din moment ce segregaţia din localităţi este un fapt împlinit –  la o restrângere suplimentară a libertăţilor. Adică, ceea ce şi se urmăreşte.

Iată ciclul: importăm mulţi migratori, dezvoltăm aşa-zisul terorism islamic în afară Europei, apoi simulăm prin steaguri false aducerea lui pe continent, dezvoltăm intransigenţa unor manifestări, în final, periferice lumii islamice, după care, sub acoperirea luptei împotriva extremismului, segregaţiei şi pentru păstrarea, deja inexistenţei coeziuni sociale, adică sub flamura luptei împotriva religiei, restrângem libertăţile şi lovim în… creştinismul european.  Iată deci confirmată suspiciunea manevrării de stânga europeană şi de lojile masonice a migraţiei în masă pentru formarea unei populaţii fără identitate, sclavi dependenţi de stat, ascultători ai comenzilor statului atotputernic, manevrat din spate de maeştrii întunericului.

de Paul Ghițiu

Sursa: solidaritateeuropeana.wordpress.com

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,