Șeful de la Centrul Naţional de Asistenţă Medicală Urgentă se arată cam rar la muncă

14:54, 7 decembrie 2015 | Social | 1556 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Medicii de la Centrul Naţional de Asistenţă Medicală Urgentă au ieșit la proteste. Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că în fruntea instituției a fost numit un alt director, care, ,, se arată rar la serviciu’’. Mai mult decât atât, nemulțumirea medicilor a fost stârnită de faptul că Ministerul Sănătății a schimbat directorul spitalului fără a cere opinia colectivului, iar candidatura noului șef de la Centrul Național de Asistenţă Medicală Urgentă nici măcar  nu a fost discutată cu medicii de acolo. Totodată, aceștia spun că vechiul director a fost concediat fără motive.

Cadrele medicale au ieșit în fața instituției cu pancarte pe care au scris că doresc un conducător din instituție, ci nu unul din afară.

,, Respectarea drepturilor’’,  Nu vrem o rață mută”, „Vrem un conducător din colectiv, nu din afară” și „Nu distrugeți serviciul de urgență”.

Mai mult decât atât, medicii au scandat că vor un conducător care știe problemele și rezervele de la Centrul Naţional Asistenţă Medicală Urgentă, ci nu unul care nici măcar nu are habar cu ce dificultăți se confruntă instituția.