Roșca: Elitele globaliste desfășoară un război non-militar împotriva întregii populaţii planetare

11:26, 18 februarie 2021 | Social | 325 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Războiul non-militar purtat de elitele globaliste și consecințele acestuia asupra populației planetei – este problematica abordată de jurnalistul Iurie Roșca într-o nouă ediție a emisiunii „Confesiunile unui optimist creștin”.

„Este vorba despre ceea ce se numeşte în literatura de specialtate război mental. O astfel de agresiune împotriva minţii umane se mai numeşte şi război psihologic, război civilizaţional, război cultural, război informaţional sau mediatic, război cognitiv, război spiritual. Este vorba despre o operaţiune discretă, desfăşurată de către elitele globaliste împotriva întregii populaţii planetare, care ţinteşte obţinerea unui control total asupra minţilor prin manipularea maselor şi prin reducerea acestora la nivelul unor fiinţe subumane.

Tema în general este cunoscută. Dar poate că, parcurînd cu atenţie acest material, ne vom edifica asupra unei întrebări persistente, care se iscă din ce în ce mai des în ultimul an pe fundalul acestei plandemii. Întrebare e următoarea:

De ce atâta lipsă de reacţie din partea oamenilor în momentul în care se pune la cale înrobirea, sclavizarea lor, impunerea purtării măştilor, arestul la domiciliu, blocarea activităţilor economice, vaccinarea forţată, suprimarea tuturor drepturilor politice, nimicirea fizică a oamenilor, reducerea populaţiei, sterilizarea, redactarea genetică şi cîte alte blestemăţii, care figurează deschis în agenda globaliştior?

După mine, unul dintre motivele principale, care explică lipsa de reacţie a majorităţii absolute a oamenilor la toate acestea şi acceptarea docilă a tuturor măsurilor impuse de sus constă în următoarele. Vorba e că, spre deosebire de totalitarismele din secolul XX, comunismul şi nazismul, totalitarismul tehnocratic sau dictatura ştiinţifico-tehnică nu recurge la violenţa fizică, ci la piratarea furtivă a minţii. Altfel zis, cel agresat nu mai resimte durerea pe propria sa piele. Obiectul ofensivei regimului ostil omului nu mai este corpul uman, ci creierul lui. Iar prostia nu doare. Adică, pentru a putea fi determinat să aibă un comportament contrar intereselor sale, omul mai întîi trebuia imbecilizat, prostit, anesteziat, amorţit sub aspect intlelectual. Iar dacă i-ai furat mintea, omului deja poţi să-i faci orice”, relatează Roșca.

În continuare, Iurie Roșca face referire la recenzia unei cărți apărute recent în Spania și care este intitulată: „Ne aflăm în plin război mental, purtat prin ”neuro-arme” „, semnată de Eduardo Martinez de la Fe.

Sursa: https://noi.md