Regizorul catolic Mel Gibson sare în apărarea arhiepiscopului Viganò: O boală profundă afectează Biserica catolică.

12:24, 14 septembrie 2021 | Externe, Social | 821 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Celebrul regizor catolic Mel Gibson a sărit în sprijinul opiniilor exprimate de arhiepiscopul Carlo Maria Viganò cu privire la criza din Biserica Catolică. Gibson, care a regizat „Patimile lui Hristos” – și care lucrează în prezent la continuarea acestuia, „The Passion of the Christ: Învierea – a făcut remarcile sale în timpul unui mesaj video care a fost difuzat în timpul evenimentului „Rally and Rosary of Reparation”, organizat astăzi de Coaliția pentru Preoții Persecutați în Lincoln Park, Chicago, potrivit LifeSiteNews.

Mitingul a fost organizat ca răspuns la faptul că, Blase Cupich, cardinalul pro-LGBT, i-a permis primăriței lesbiene pro-avort din Chicago, Lori Lightfoot, să primească Sfânta Împărtășanie la o slujbă funerară luna trecută.

În mesajul său video, Gibson a vorbit despre „angajații” din Biserică care nu apără învățătura autentică a Bisericii. El a spus că este de acord cu părerea arhiepiscopului Viganò că Vaticanul ar trebui să fie desființat cu totul și că o „Biserică paralelă, contrafăcută” a fost creată pentru a „eclipsa” adevărata Biserică Catolică.

Gibson, care l-a menționat pe Viganò de două ori, a relatat cum a mers la conferința episcopală din SUA pentru a obține sprijin pentru Patimile lui Hristos, dar că toți episcopii, cu excepția câtorva, i-au întors spatele. El a mai spus că „o boală profundă afectează” Biserica în prezent.

VIDEO:

Sursa: https://www.activenews.ro