Profesorul de sănătate publică de la Yale: 60% dintre noii pacienți cu COVID-19 au fost vaccinați!

14:56, 22 aprilie 2021 | Externe, Social | 227 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Profesorul american de epidemiologie de la Universitatea Yale, Harvey Risch, a dezvăluit că majoritatea oamenilor care sunt confirmați în prezent cu covid-19, au fost vaccinați. „Clinicienii mi-au spus că mai mult de jumătate din noile cazuri de COVID pe care le tratează sunt persoane care au fost vaccinate”, a spus dr. Harvey Risch, citat de Life Site News.

Acesta ar trebui să fie un apel de trezire – un semnal de alarmă – pentru persoanele care cred că vaccinul îi va „elibera de orice restricții”, a spus el. Acest lucru nu se poate întâmpla deoarece, deși s-ar putea să nu apară simptome, vaccinul reduce transmisia efectivă a virusului doar cu jumătate. Risch a afirmat că acei clinicieni consultați de el i-au spus că peste jumătate din noile cazuri de coronavirus aveau deja un vaccin administrat.

„Au estimat că peste 60% din noile cazuri pe care le tratează – cazuri COVID – au fost persoane care erau vaccinate”, a spus Risch, care a criticat totodată propaganda oficială cu privire la eficiența vaccinurilor până la 90%.

Sursa: https://www.activenews.ro