În premieră la Orhei va fi organizat Târgul de Paște

11:59, 13 aprilie 2016 | Social | 2071 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

În acest an, la Orhei este organizat primul Târg de Paște, care se va desfășura în perioada 24 aprilie – 10 mai, în piața Vasile Lupu.

Din Duminca Floriilor și până la Paștele Blajinilor, centrul orașului Orhei se va transforma într-un iarmaroc cu produse tradiționale de Paște.

Târgul de Paște va reuni zeci de expozanți și agenți economici atât din Orhei, cât și din toate colțurile țării, unde zilnic începând cu orele 10.00-20.00 își vor comercializa produsele de sezon.

Astfel, din vitrinele tarabelor nu vor lipsi ouă încondeiate, cozonaci,pască, flori, produse handmade cu simbolurile Pascale, etc.

La primul Târg de Paște sunt așteptați și copiii, căci aici vor fi desfășurate mai multe ateliere. Ei vor învăța să încodeieze ouă, să picteze, precum și să realizeze felicitări cu specific pascal.

Primul Târg de Paste din Orhei este un proiect comun al Primăriei orașului Orhei și al Consiliului raional Orhei. Proiectul este realizat la inițiativa primarului orașului, Ilan Șor cu susținerea Asociației Obștești „Pentru Orhei”.

În acest context, Primăria Orhei face apel către agenții economici să participe cât mai activ la Târgul de Paște. Pentru detalii de participare sunt rugați să contacteze numerele de telefoane 060606992
sau 068336666.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,