Prăpăd lângă sediul PL – un bărbat înarmat cu o lopată a distrus trei automobile (video)

15:59, 30 martie 2018 | Social | 2288 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Pe rețelele de socializare a apărut o înregistrare video, în care un bărbat înfuriat, înarmat cu o lopată, este surprins în momentul în care distruge trei automobile parcate în fața sediului Partidului Liberal condus de Mihai Ghimpu.

Deocamdată nu sunt cunoscute motivele pentru care bărbatul respectiv își dezlănțuie în acest fel furia.

Reprezentanții PL nu au comentat deocamdată incidentul.

Agenția de presă Sputnik, care citează declarația ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, notează că înainte de acest incident bărbatul se deplasa cu autoturismul pe strada Bănulescu Bodoni, iar la un moment dat a ciocnit două mașini, după care și-a continuat drumul de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Peste câteva minute acesta a accidentat alte două automobile pe strada Sciusev.

Apoi el a scos o lopată din portbagaj și a spart geamurile mașinilor pe care le-a accidentat.

Între timp a intervenit poliția. „Bărbatul avea un comportament agresiv, iar pentru a-l reține a fost nevoie de intervenția Batalionului de Patrulare si Reacționare Operativă”, a declarat pentru Sputnik Natalia Stati.

Poliția nu a dezvăluit deocamdată în ce stare era bărbatul. Acesta a fost dus la Inspectoratul de Poliție Buiucani. Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele bizarului incident.

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,