Permisul de conducere va putea fi obținut mai ușor

12:21, 26 octombrie 2015 | Social | 1537 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Persoanele care sunt nemulțumite de rezultatele examenului pentru obținerea permisului de conducere pot contesta rezultatul. Astfel, potrivit noii metodologii, pretendenții la permisul de conducere, care sunt picați intenționat la examen de către examinatori, vor putea să demonstreze acest fapt, contestând deciziile comisiei de examinare în totalitate sau parţial în conformitate cu Metodologia contestării examenului pentru obţinerea permisului de conducere.

Conform acestei Metodologii, contestarea examenului pentru obţinerea permisului de conducere se poate face în cazul în care persoana examinată nu este de acord cu rezultatele examinării la una dintre probele examenului şi/sau a examenului în ansamblu în timpul examinării şi/sau după finalizarea acestuia.

Persoana examinată poate contesta rezultatele examenului în termen de 2 zile lucrătoare de la data examenului, inclusiv să solicite accesul la imaginile video a examenului contestat, în regim de vizualizare.

Menționăm, că foarte mulți aspiranți la permisul de conducere nu reușesc să își ia carnetele de șoferi pentru că pică proba practică. Majoritatea din ei, susțin că sunt picați intenționat de către polițiștii care îi examinează pentru ca aceștia din urmă să le ofere bani pentru a fi promovați, lucru negați de către examinatori.

Instructorii și dau vina pe politiștii și pe legislație, pe când unele voci susțin că responsabili sunt instructorii, care nu se implica atât cât ar trebui, pentru ca elevii să le plătească ore de conducere în plus.

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,