Partidul Democrat din Moldova lansează campania socială “Paștele pentru fiecare”. Începând de astăzi, 19 aprilie, cele peste 900 de echipe locale ale PDM din întreaga ţară se vor mobiliza în sprijinul persoanelor și familiilor aflate în dificultate, dar și al comunităților locale. Astfel, tinerii vor merge în cimitire și parcuri pentru a face curățenie.

„Venim alături de cei care au nevoie. Prin solidaritate și implicare, încercăm să facem Paștele fericit pentru fiecare. În primele zile ale campaniei, sunt planificate mai multe acţiuni de implicare socială, precum: donaţii de produse tradiţionale pentru familiile nevoiaşe, ajutor în gospodărie pentru cei vârstnici, acţiuni de salubrizare, curăţenie în cimitire şi parcuri, instalarea coşurilor de gunoi, plantarea gazonului şi sădirea de puieţi în unele parcuri, amenajarea unor fântâni şi a izvoarelor, vizite în azile de bătrâni, amenajarea unor locuri de joacă. De asemenea, vor fi organizate târguri de ouă încondeiate şi cozonaci. Astfel de acţiuni se vor petrece simultan în mai multe sate și orașe din raioanele Orhei, Şoldăneşti, Rezina, Florești, Făleşti, Ştefan Vodă, Drochia, Ocniţa, Cahul, Edineţ, Hînceşti, Anenii Noi, Ialoveni, Teleneşti, Leova, Rîşcani, municipiile Comrat şi Chișinău. Iar pe parcursul campaniei, vor fi planificate mai multe acţiuni la nivel naţional şi în celelalte raioane, inclusiv cu implicarea organizaţiilor de femei şi tineret ale partidului „, anunță democrații.

Alături de membrii PDM, în cadrul campaniei caritabile “Pastele pentru fiecare” sunt așteptați să se alăture simpatizanți ai partidului, dar și toți cei care vor să susțină cauza campaniei și să dea o mână de ajutor celor nevoiași, în perioada sărbătorilor pascale.