O vedetă din România știe că va fi mâncată de vie… de feministe, iată motivul

09:59, 13 martie 2018 | Social | 1388 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

„Așa-zisa emancipare a femeii“ a distrus femeia, susține cunoscuta prezentatoare de televiziune din România, Magda Vasiliu. Ea subliniază că asta a ieșit în evidență prin reacțiile femeilor pe 8 martie curent.

Magda Vasiliu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, drept reacție la comportamentul mai multor femei pe 8 martie 2018. Vedeta a criticat dur „așa zisa emancipare a femeii”, subliniază activenews.ro.

„Știu că voi fi mâncată de vie de feministe, dar nu mă pot abține. 8 Martie a fost prilejul perfect pentru tot felul de proteste. Femeile se plâng că sunt mai prost plătite decât bărbații, că nu au acces la aceleași joburi, că sunt, pe scurt, discriminate.Tot de 8 martie, zeci de persoane evocau cu nostalgie și regret scene din copilărie în care mama părea sau poate chiar era centrul universului. Așa zisa emancipare a femeii a distrus practic femeia”,a scris Magda Vasiliu pe pagina sa de Facebook

În continuare, prezentatoarea de televiziune a evidențiat deosebirile dintre generațiile trecute de femei și cele actuale și observă că femeile moderne au scăpat din vedere unele aspecte, fiind mereu pe fugă, în timp ce bunicile și străbunicile noastre „aveau tihnă, liniștea mentală de a crea oameni, caractere”.

„Bunicile, străbunicile noastre trăiau până la 80-90 de ani, erau casnice, creșteau copii, schimbau rețete, mergeau la teatru, la operă, pictau, găteau pentru mese memorabile cu prietenii, planificau vacanțe, se coafau constant, purtau ciorapi de mătase cu dungă, port-jartier și pantofi cu toc. Aveau timp să culeagă levănțică și să o pună în șifonier printre rufe, la fel cum aveau timp să întindă la uscat flori de tei. Citeau, scriau, nu erau așa «emancipate» ca noi, care nu mai ieșim din blugi, nu mai purtăm tocuri, facem un duș în grabă, mâncăm de la fast food, ne întindem părul cu placa (altceva oricum n-am ști să facem), cu prietenii ne vedem rar și atunci când ne vedem comandăm mâncare. Suntem veșnic alergate, obosite, sătule de tot și de toate. Și asta pentru că am fost proaste. Când am vrut cariere, joburi, etc, trebuia să ne asigurăm că bărbații pot și vor să gătească, să spele, să calce, etc. Nu ne-am asigurat și ne-am trezit cu toate pe cap. Dacă pe noi ne învățau bunicile/mamele să gătim, pe copiii de azi părinții îi duc la cursuri de gătit. Cine dracu’ mai are timp să-i învețe? Străbunicile și bunicile noastre aveau tihnă, liniștea mentală de a crea oameni, caractere. Noi, în grabă, mereu pe fugă, mereu în contratimp de vreo 30 de ani încoace, creăm doar indivizi. Așa că nu știu cum o fi mai bine”, conchis Magda Vasiliu.

Iar într-o postare mai recentă ea scrie: ”Evident ca în ultimele zile m-au mâncat pe pâine multe feministe….nu mă deranjează. Am învățat demult că nu poți și n-ar fi nici firesc să fii aprobat de toată lumea. Ce n-au înțeles ele e că feminismul asta al zilelor noastre e unul greșit, care nu le aduce nimic bun chiar lor, femeilor. În momentul în care feminismul nu va fi o veșnică raportare la bărbați, abia atunci va produce probabil rezultate….O victimizare permanentă și o înverșunare contra bărbaților nu sunt soluția unor probleme vechi de secole…Încercăm o egalizare forțată, stupidă….la fel de stupidă ca și” Băga mi as p…” , înjurătura pe care am auzit-o spusă de atâtea ori din gura unor domnișoare rujate. Penibil! Să-ți denigrezi așa zisul dușman , dar să vrei să fii ca el…nu prea e feminism. E frustrare. Feminismul trebuie sa fie despre frumusețe, delicatețe, inteligență, despre familie, respect și iubire. Despre ce sunt și ce pot fi femeile în sine, nu în raport cu bărbații”.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,