MONSENIORUL CARLO MARIA VIGANÒ APĂRĂ CREAREA UNEI ALIANȚE ANTIGLOBALISTE PENTRU A OPRI SCLAVIA GLOBALĂ A UMANITĂȚII

10:43, 23 noiembrie 2021 | Externe, Social | 491 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Carlo Maria Viganò.- „De doi ani asistăm la o lovitură de stat mondială, în care o elită financiară și ideologică a reușit să preia controlul asupra unei părți a guvernelor naționale, a instituțiilor publice și private, a presei, a justiției, a politicienilor și a liderilor religioși. Toți, fără deosebire, au devenit sclavii acestor noi stăpâni care asigură putere, bani și afirmare socială complicilor lor. Drepturile fundamentale, care până ieri erau prezentate ca inviolabile, au fost călcate în picioare în numele unei urgențe: azi o urgență sanitară, mâine o urgență ecologică și mai târziu o urgență pe internet.

Această lovitură globală îi privează pe cetățeni de orice posibilitate de apărare, întrucât puterile legislative, executive și judecătorești sunt complice la încălcarea legii, justiției și scopului pentru care există. Este o lovitură de stat mondială pentru că acest atac criminal asupra cetățenilor se extinde în întreaga lume, cu excepții foarte rare. Este un război mondial, în care toți suntem inamici, chiar și cei care, fără să știe, încă nu au înțeles semnificația a ceea ce se întâmplă. Este un război care nu se duce cu arme, ci cu reguli ilegitime, politici economice perverse și limitări intolerabile ale drepturilor naturale.

Organizațiile supranaționale, finanțate în mare parte de conspiratorii acestei lovituride stat, se amestecă în guvernarea fiecărei națiuni și în viața ei, în relațiile și sănătatea a sute de mii de persoane. O fac pentru bani, cu siguranță, dar cu atât mai mult pentru a centraliza puterea și a instaura o dictatură planetară. Este Marea Reinițiere a Forumului Economic Mondial, Agenda 2030 a Națiunilor Unite. Este planul Noii Ordini Mondiale, în care o Republică Universală îi înrobește pe toți și o Religie a Umanității anulează Credința în Hristos.

Având în vedere această lovitură mondială, este necesară formarea unei Alianțe Antiglobaliste internaționale, care să-i reunească pe toți cei care vor să se opună acestei dictaturi, care nu au intenția de a deveni sclavii unei puteri fără chip, care nu sunt dispuși să-și anuleze propria identitate, propria sa individualitate, propria sa credință religioasă.

Dacă atacul este global, și apărarea trebuie să fie globală.

Fac un apel către guvernanți, lideri politici și religioși, intelectuali și toate persoanele de bunăvoință, invitându-i să se alăture unei Alianțe care lansează un manifest anti-globalist, infirmând punct cu punct erorile și devierile distopiei Noii Ordini Mondiale. Ordonați și propuneți alternative concrete pentru un program politic inspirat din binele comun, principiile morale ale creștinismului, valorile tradiționale, protecția vieții și a familiei naturale, protecția afacerilor și a muncii, promovarea educației și cercetării și respectul pentru creație.

Această Alianță Antiglobalistă trebuie să reunească națiunile care caută să scape de jugul infernal al tiraniei și să-și afirme propria suveranitate, formând acorduri de colaborare reciprocă cu națiunile și popoarele care împărtășesc principiile lor și dorința comună de libertate, justiție și bunătate.

Această Alianță Antiglobalistă va trebui să denunțe crimele elitelor, să identifice responsabilii, să-i denunțe în fața tribunalelor internaționale și să limiteze puterea excesivă și influența dăunătoare a acestora.

Această Alianță Antiglobalistă va trebui să prevină acțiunea lobby-urilor, în special lupta împotriva corupției funcționarilor de stat și a celor care lucrează în industria informației, și înghețarea capitalului folosit pentru destabilizarea ordinii sociale.

În națiunile în care guvernele sunt în slujba elitei globaliste, vor putea înființa mișcări de rezistență populară și comitete de eliberare națională, inclusiv reprezentanți ai tuturor sectoarelor societății care propun o reformă radicală a politicii, inspirată de binele comun și ferm opus politicii. Proiect neo-malthusian al agendei globaliste.

Îi invit pe toți cei care doresc să apere societatea tradițională creștină să se întâlnească într-un for internațional, care va avea loc cât mai curând posibil, în care reprezentanți ai diferitelor națiuni se adună pentru a prezenta o propunere serioasă, concretă și clară.

Apelul meu se adresează liderilor politici și guvernanților care au grijă de binele cetățenilor lor, lăsând deoparte vechile sisteme de partide politice și logica impusă de un sistem aservit puterii și banilor.

Convoc națiunile creștine să se unească, de la est la vest, invitând șefii de stat și forțele sănătoase ale instituțiilor, economiei, muncii, universităților, asistenței medicale și informației să se alăture unui proiect comun, rupând vechile sisteme și lăsând deoparte ostilitățile care sunt dorite de dușmanii umanității în numele divide et impera.

Nu acceptăm regulile adversarului nostru, pentru că ele sunt făcute tocmai pentru a ne împiedica să reacționăm și să organizăm o opoziție eficientă și incisivă.

Chem națiunile și cetățenii lor să se unească sub Crucea Domnului nostru Iisus Hristos, singurul Rege și Mântuitor, Prințul Păcii. In hoc signo vinces.

Să formăm această Alianță Antiglobalistă, să-i dăm un program simplu și clar, și să eliberăm omenirea de un regim totalitar care reunește ororile celor mai rele dictaturi din toate timpurile.

Dacă continuăm să amânăm, dacă nu înțelegem amenințarea care planează asupra noastră a tuturor, dacă nu reacționăm organizându-ne într-o rezistență fermă și curajoasă, acest regim infernal care se instalează peste tot nu va putea fi oprit.

Și Dumnezeu Atotputernic să ne ajute și să ne ocrotească.

*Carlo Maria Viganò este un arhiepiscop catolic italian pensionar. A ocupat diverse funcții în cadrul Curiei Vaticanului, în ultimii săi ani a servit ca nunțiu apostolic în Statele Unite, din 2011 până în 2016. Este considerat unul dintre principalii critici ai pontificatului lui Jorge Mario Bergoglio, actualul Papă Francisc.

Sursa: https://invictuswebmedia.com