Momentul în care explozia din centrul Chișinăului îl spulberă pe trecătorul din fața magazinului (video terifiant)

18:26, 20 martie 2018 | Social | 11836 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Un post de televiziune din Moldova a intrat în posesia imaginilor video de la locul producerii exploziei din Chișinău, soldată cu doi morți.

Acest material video a fost făcut public televiziunea „Canal 3”.

Potrivit șefului Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pînzari, marți la ora 11.08 Poliția a fost alertată despre ceea ce s-a întâmplat prin intermediul unui apel telefonic.

„La fața locului s-a deplasat imediat un grup operativ, procurorul sectorului Centru și angajații serviciului „Bobteh” al IGP, care lucrează și la acest moment”, a spus Pînzari.

Potrivit lui Pînzari, unul dintre bărbații decedați a intrat în magazin, a luat circa 10 pachete de țigări, a mers la tejghea, însă a refuzat să achite țigările și în acel moment din mână sau din rucsacul lui a căzut un obiect care a explodat deja la ieșire.

Puterea de distrugere a fost îndreptată spre stradă, unde în acel moment se afla un bărbat neidentificat. El a fost străpuns de elementele obiectului explozibil și a decedat imediat”.

Persoana care avea asupra sa grenada este un locuitor al Chișinăului, născut în 1968. El a fost judecat anterior de mai multe ori.

Cel de-al doilea decedat trecea prin fața magazinului exact în momentul producerii deflagrației.