Pierre Antoine Plaquevent

Moldova, Italia, Armenia: Alternativa globalismului se întrunește în jurul cărții: Soros și societatea deschisă

13:03, 21 februarie 2020 | Social | 1174 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Sâmbătă, 29 februarie, la Chișinău, va avea loc lansarea ediției românești a cărții autorului francez Pierre-Antoine Plaquevent ”Soros și societatea deschisă, metapolitica globalismului”.

O prezentare care va fi și o oportunitate de a schița contururile unui front popular internațional anti-Soros. Evenimentul, de importanță europeană, va avea ca participanți membrii mișcării armene „VETO”. E vorba despre oameni din societatea civilă care sunt autorii principalelor inițiative anti-Soros și proteste publice împotriva agendei și acțiunilor Societății Deschise din Armenia. O conferință care coincide și cu lansarea versiunii italiene a cărții în această lună.

Important

Опубликовано Universitatea Populară Пятница, 21 февраля 2020 г.

Potrivit organizatorilor, cartea autorului P-A Plaquevent scoate în evidență o serie de elemente esențiale, și anume:

  • Mileniarismul politic al lui Soros și hiperclasa mondială expuse detaliat, precum și metodele și originea filozofică a proiectului său de transformare totalitară a umanității contemporane.
  • Felul în care acest rechin campion al capitalismului speculativ a reușit să acumuleze bogății astronomice, ceea ce îi permite să acționeze ca „șef de Stat fără Stat”, după propriile sale cuvinte.
  • Cum a devenit obsesia pentru distrugerea identităților colective – religioase, naționale, sexuale – un plan de acțiuni la scară internațională.
  • Cum reușesc tentaculele acestui proiect global să cuprindă țări și continente, să parazitizeze și să corupă organizațiile internaționale precum ONU, UE, Curtea Europeană a Drepturilor Omului etc.

Lansarea acestei cărți, organizată de Universitatea Populară din Moldova, va fi moderată de Iurie Roșca, organizatorul Forumului Internațional Chișinău. Evenimentul face parte din seria de întâlniri publice, care se vor concentra pe probleme de actualitate cu caracter spiritual, politic, economic sau cultural și care au ca scop abandonarea interpretărilor simpliste ale acestora. Adică depășirea inerției de gândire,  debarasarea de dogmele „corectitudinii politice”, regăsirea unei perspective organice asupra realității, orientarea spre o definiție corectă a acesteia și apărarea intereselor noastre naționale.

Doritorii să participe la eveniment sunt așteptați la Chișinău, sâmbătă, 29 februarie, strada A. Corobceanu, 17, începând cu ora 12:00.

Sursă: strategika.fr

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,