Legea Vaccinării Obligatorii: 50 de medici cer să fie respinsă

18:30, 13 aprilie 2020 | Social | 1066 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Se intensifică bătălia pentru Legea Vaccinării Obligatorii. ActiveNews a intrat în posesia unei scrisori adresate parlamentarilor din Camera Deputaților, prin care 50 de medici, membri ai Asociației „Medici pentru consimțământ informat” cer acestora să respingă proiectul Legii Vaccinării Obligatorii, scrie Daniel Roxin pe blogul său.

Printre semnatari se numără Prof.Dr. Vasile Astărăstoae, medic primar medicină legală și anatomie patologică și Prof. Dr. Pavel Chirilă, medic primar medicină internă.

Din motive de siguranță, dar și pentru a proteja identitatea celorlalte cadre medicale de eventuale presiuni din partea anumitor persoane din comunitatea medicală, nu vom dezvălui identitatea celorlalți 48 de semnatari. Numele acestora, precum și datele de identificare de pe parafă, apar însă pe scrisoarea care a fost trimisă parlamentarilor.

De asemenea, precizăm că acest text a fost scris înainte de dezbaterile din Comisia pentru Sănătate a Camerei, de aceea scrisoarea tratează și articole de lege care au fost eliminate, precum cel despre consimțământul prezumat.

Iată textul pe care ActiveNews vi-l oferă în exclusivitate: Citește AICI!

Navighează dupa cuvinte-cheie: