ITALIA: Italian șantajat de fosta amantă, o moldoveancă. I-a cerut peste 10 mii de euro

19:36, 21 octombrie 2015 | Social | 1169 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Și-a șantajat fostul iubit și a pretins de la el sume mari de bani pentru că acesta a decis să pună capăt relației. Este vorba despre o tânără din Moldova care a fost amanta unui italian.

Tânăra este stabilită în orașul Forlì din regiunea Emilia-Romagna. Moldoveanca și italianul s-au cunoscut acum doi ani printr-un prieten comun. Relația de prietenie s-a transformat în scurt timp într-o aventură. După doi ani de iubire, italianul fiind căsătorit, a decis să rupă relația. Moldoveanca nu a acceptat așa ușor, așa că a început să-l șantajeze și să-i ceară sume mari de bani pentru a nu-i spune soției lui despre aventura pe care o aveau de mai mult timp.

Tânăra care nu este angajată în câmpul muncii i-a cerut italianul 5 mii de euro imediat, iar până la sfârșitul anului alte 10 mii de euro s-au va dezvălui totul soției bărbatului.

Sătul de amenințări și șantaj, bărbatul a mers la poliție și a povestit situația în care a nimerit. Forțele de ordine au organizat un flagrant. Italianul a mers să se întâlnească cu fosta amantă la un centru comercial pentru a-i înmâna plicul cu bani. Cum moldoveanca a pus mâna pe bani la fața locului au apărut și carabinierii, care au reținut-o.

Moldoveanca se află în arest la domiciliu, iar pe 27 octombrie urmează să aibă loc procesul de judecată.

sursa: Știri Locale

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,