Israelul lansează a patra campanie de vaccinare

13:50, 3 ianuarie 2022 | Externe, Social | 113 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Guvernul israelian se bazează pe o altă doză de vaccin în lupta împotriva variantei Omicron. Toți israelienii de peste 60 de ani ar trebui să fie vaccinați pentru a patra oară cât mai curând posibil.

20, poate 30% din populația Israelului va contracta coronavirus în următoarele trei săptămâni. Așa vede un consilier al guvernului. Iar motivul este varianta Omicron. Potrivit premierului Naftali Bennett, aceasta a ajuns de mult în țară. El a făcut apel la toți cetățenii de peste 60 de ani să fie vaccinați pentru a patra oară.

În Israel se vorbește de multă vreme despre o campanie pe scară largă de patru vaccinări. Până acum, experții de frunte au fost oarecum sceptici în ceea ce privește dacă acest lucru va aduce beneficii. De aceea, până acum, a patra injecție a fost administrată doar pacienților cu un sistem imunitar slăbit.

Se pare că guvernul crede acum în beneficiile unei a patra doze. Întrebarea este câți israelieni sunt vaccinați efectiv. Pentru că deja cu a treia doză, proporția celor vaccinați a scăzut semnificativ. Israelul poate fi campionul mondial în ceea ce privește proviziile de vaccinare, dar nu este atunci când vine vorba de ratele de vaccinare.Numărul de infecții nou detectate în Israel crește rapid. În prezent este în jur de 5000 pe zi. În doar câteva săptămâni, ar putea fi 50.000 pe zi, potrivit lui Naftali Bennett. O valoare extrem de mare în micul Israel.” „Israelul va fi din nou pionier în efortul global de vaccinare”, a spus Bennett. “Omikron nu este Delta. Aceasta este o situație complet diferită. Trebuie să ne uităm atent la ea și să acționăm decisiv. Pentru a ne menține țara cât mai deschisă în această pandemie.”

Toate țările, inclusive Romania și Arahatul iau exemplu la vaccinare Israelul, dar niciodată nu zice că acolo este focar de infectie cu Covid 19, chiar dacă oamenii sunt vaccinați in proportie de 95%. Tot timpul vor lansa variante noi de Covid19, să mai facă niște bani și să le distrugă sistemul imunitar “oilor”. Hai să ne gandim putin, cam cât de bine credezi că poate fi pentru corpul tau, să bagi cate un vaccin experimental la 4-5 luni în tine???

Oricum, regulile nu sunt aplicate: numărul persoanelor grav bolnave de Covid-19 crește foarte repede. Israelul a înăsprit recent regulile pentru măști și adunări. În multe locuri însă, regulile nu sunt nici respectate, nici aplicate de forțele de securitate, așa că observatorii speculează că guvernul încearcă acum să dea frâu liber răspândirii variantei Omikron, poate așa mai prostesc oamenii să se vaccineze.

Sursa: https://ortodoxinfo.ro