Încă un deputat moldovean, martor al atacurilor teroriste din Bruxelles

14:03, 22 martie 2016 | Social | 2071 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Deputatul liberal-democrat Liliana Palihovici se află la Bruxelles, unde a fost martor al cumplitelor atacuri teroriste din această dimineaţă.

Vicepreşedintele Parlamentului moldovean, Liliana Palihovici, se află în capitala Belgiei şi a fost martorul atacurilor teroriste din această dimineaţă.

„Din păcate, am fost martora atacurilor teroriste care au avut loc în Bruxelles, soldate cu numeroase pierderi de vieţi ale unor oameni nevinovaţi”, anunţă Palihovici pe pagina sa de socializare.

Deputatul participă la Bruxelles la Forumul femeilor Adunării Parlamentare Euronest.

„Am încrederea că, prin eforturi comune, securitatea europeană şi internaţională va fi asigurată şi fortificată”, susţine Palihovici.

În momentul exploziilor în aeroportul din Bruxelles se afla şi deputatul moldovean Valentina Buliga, care a povestit în exclusivitate agenţiei Sputnik despre cele văzute. Buliga nu a avut de suferit, dar a fost nevoită să facă cale întoarsă de la aeroport.

La Bruxelles se mai află şi deputaţii Marian Lupu, Dumitru Diacov, Oxana Domenti şi Artur Reşetnicov.

Aeroportul din Bruxelles a fost închis. La fel şi toate staţiile de metrou. Autorităţile locale au anunţat că din considerente de securitate au închis şi şcolile din Bruxelles.

În urma atacurilor teroriste din această dimineaţă din capitala Belgiei au murit cel puţin 26 de oameni şi în jur de 35 au fost răniţi. Potrivit informaţiilor preliminare, printre victime nu se află cetăţeni ai Republicii Moldova.

sursa: Sputnik Moldova