„Fiica secretă” a lui Putin susține că pandemia este planificată de elite pentru eliminarea populației lumii

19:37, 19 februarie 2021 | Externe, Social | 178 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

The 17-year-old heiress answered questions on Clubhouse this week.O tânără care se pretinde a fi fiica secretă a lui Vladimir Putin a declarat că noul coronavirus „este un complot pentru depopularea lumii”, potrivit Herald Sun.

Luiza Rozova, studentă, în vârstă de 17 ani, cunoscută și sub numele de Elizaveta Krivonogikh, a răspuns unor întrebări de la Clubhouse, o aplicație de rețea socială audio-chat numai pentru invitați. Rozova a refuzat să confirme sau să nege că este fiica liderului de Kremlin, în urma unei relații extraconjugale cu o multimilionară. La întrebarea directă a jurnalistului Andrey Zakharov dacă este fiica lui Putin, tânăra nu a răspuns.

Prietenele de lângă ea au spus: „Am căzut de acord să nu răspundem la cea mai importantă întrebare”.

Rozova a profitat de ocazie pentru a face aluzie la o teorie a conspirației asupra coronavirusului, conform căreia pandemia este un complot al elitelor de a reduce populația lumii. „Există acest lucru, nu știu dacă este corect. Se numește Miliardul de Aur. E o societate de oameni foarte bogați care au aranjat toată această pandemie falsă de coronavirus. Asta înseamnă că ucid oameni. Dacă ei pot face acest lucru, un guvern de ce nu o poate face, pentru o cauză legitimă? Nu pot să spun că sunt pentru asta, dar asta există, în asta trăim”.

Zakharov, care lucrează acum pentru BBC Russian Service, a vrut să afle dacă a deranjat-o cu întrebările lui.„Nu, deloc. Viața mea a fost atât de anostă, sunt foarte recunoscătoare pentru șansa de a fi în centrul atenției și că oamenii au auzit de contul meu. Nu încerc și nu trebuie să mă popularizez niciodată. Mă simt foarte bine într-adevăr, nu vă faceți griji pentru mine. Viața mea continuă și totul este bine. ”

Luiza, care implinește 18 ani luna viitoare, a dezvăluit, de asemenea, pentru prima dată că este studentă la o universitate din Sankt Petersburg.

Întrebată dacă vrea să studieze în străinătate, așa cum au făcut unii dintre prietenii ei, ea a răspuns: „Bineînțeles că nu! Nu vreau să plec. Sunt foarte atrasă de ideea că există posibilitatea de a merge într-un loc atât de minunat, cum ar fi New York, sau în locuri fierbinți ale industriei modei, cum ar fi Milano și Paris. Dar voi rămâne în țara mea, în orașul meu natal. S-ar putea să merg la Moscova, căci mie îmi place foarte mult Moscova.”

Tânăra a refuzat să spună dacă este atrasă de inițiativele politice a lui Vladimir Putin.

She spoke of a conspiracy theory that COVID-19 is a plot to depopulate the world.

Sursa: https://www.activenews.ro