Dezastru în Chișinău, pe străzi nu se mai poate circula, iar cetățenii revoltați insultă administrația (FOTO/VIDEO)

20:35, 20 martie 2018 | Social | 5528 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Ninsoarea din ultimele trei zile a perturbat circulația rutieră în Capitală, în alte orașe și sate, iar autoritățile par neputincioase în fața forțelor naturii. Pentru primarul interimar de Chișinău, Silvia Radu, este primul test de competență și de capacitate de reacție, pe care încă nu se știe dacă dânsa va reuși să-l susțină. Între timp oamenii revoltați critică și chiar insultă administrația pentru că aceasta „nu intervine”.

Rețelele de socializare abundă de imagini foto și video ce surprind situația ce pare să fi scăpat de sub control în Chișinău, în Bălți și în alte localități.

Oamenii sunt blocați în mijloace de transport sau încearcă să împingă mașinile persoanele și unitățile de transport public ce alunecă pe drumurile pe care se pare că așa și nu a mai ajuns materialul antiderapant promis cu mult tam-tam prin intermediul presei pro-guvernamentale.

Responsabilii de starea drumurilor tac mâlc. În această situație dificilă apar doar unii conducători locali și naționali care convoacă „ședințe de urgență”, dau indicații în vederea „gestionării situației” sau promit că „vor reacționa”.

Între timp continuă să ningă. În față ne stă o noapte plină de surprize. Iar meteorologii nu ne oferă, deocamdată, nicio veste ce ne-ar consola.

Ne rămâne doar să luptăm cu puterile proprii cu stihia, să evităm călătoriile, dacă acest lucru este posibil și să sperăm că autoritățile vor începe să-și facă treaba la fel de bine, cum promit că o vor face în fața presei.


Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,