DECI, IATĂ-NE. ESTE IARNA NUMĂRUL 3 DIN SAGA FĂRĂ SFÂRȘIT CU VIRUSURI APOCALIPTICE !

09:42, 24 noiembrie 2021 | Externe, Social | 418 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Știri de la CJ Hopkins & Consent Factory

Da, acel virus apocaliptic, virusul care provoacă simptome ușoare până la moderate sau, destul de des, niciun fel de simptome, la aproximativ 95% dintre cei infectați, iar rata generală a mortalității prin infecție este de 0,1% până la 0,5% și al cărui profil de mortalitate oglindește mai mult sau mai puțin exact profilul normal de mortalitate, și așa mai departe, dar care totuși necesită transformarea radicală a societății într-o distopie totalitară segregată și „vaccinarea” forțată a fiecărei ființe umane de pe planetă, inclusiv, bineînțeles, copiii (vezi, de exemplu, fotografia de mai sus), ca să nu mai vorbim de demonizarea și persecuția sistematică a oricui refuză să se conformeze, să pună la îndoială, sau să contrazică, sau, Doamne ajută-ne, protestând față de „transformarea radicală” menționată mai sus a societății” sau “The Science” (adică, orice va decide CDC să predea drept „știință” pentru a face pe plac claselor conducătoare global-capitaliste în orice zi).

Am făcut din nou câteva interviuri. Iată unul pe care l-am făcut-o cu Charles Eisenstein, un autor interesant, activist și vorbitor public, care scrie despre civilizația umană, spiritualitate, ecologie, anti-consumism și interdependență, printre alte subiecte. Am devenit puțin filozofi, Charles și cu mine: Noul Totalitarism

Iată unul pe care l-am făcut-o cu James Delingpole, care este (este de la sine înțeles) Diavolul Încarnat (și al cărui câine era puțin păsat). Am optat pentru un fel de estetică „noir”, pe care o puteți asculta pe The Delingpod.

About — Trish Wood Is Critical

Ah, și tocmai am făcut un interviu cu ilustra jurnalistă și producătoare Trish Wood, care ar trebui să iasă în câteva zile. Verificați podcastul ei, Trish Wood is Critical.

Și cam asta este pentru știri. Așa că… OK, înapoi la delir și la imaginile înfricoșătoare!

Image

Iată una bună. Acesta este o caricatură care a apărut în Frankfürter Allgemeine Zeitung, unul dintre cele mai importante ziare din New Normal Germany. Înfățișează pe cineva jucând un joc cu împușcături la persoana întâi în care țintele sunt „Nevaccinații”. (Traduceri: „Te-am prins, refuzator de vaccinuri!”; „O mare lovitură sub bradul de Crăciun!”)

Image

Iată încă una. Acesta este al muncitorilor care ridică garduri la una dintre piețele de Crăciun în aer liber pentru a-i separa pe „nevaccinați” de „nemții buni”. Desigur, chiar dacă credeți textul narațiunii oficiale despre Covid, nu există absolut niciun motiv să faceți asta, în afară de a demoniza, umili și persecuta persoanele care refuză să urmeze ordinele și să se conformeze noii ideologii oficiale.

Asta ar trebui să-ți dea ideea atmosferei de aici în New Normal Germany. Nu pot spune că mă bucur atât de mult. Dar, clar, nu am fost niciodată un fan al segregării, al fanatismului fără sens, al isteriei în masă, al cenzurii, al totalitarismului și al unor lucruri de genul acesta.

OK, înca o poză și gata. Aceasta nu este atât de înfricoșător. Este mai degrabă o reamintire a faptului că o mare parte din ceea ce fac între coloanele Consent Factory o fac pe rețelele sociale, în primul rând Twitter, dar și Facebook. Deci, dacă utilizați acele platforme demonice, urmați Fabrica de consimțământ și/sau „prieten” pentru a obține întregul pachet. De exemplu:

În cele din urmă, lăsând toate glumele deoparte, dacă ești unul dintre vechii mei prieteni sau membri ai familiei care au devenit fanatici Noua Normalitate (sau chiar un fanatic Noua Normalitate pe care nu-l cunosc personal), și ești, din orice motiv inexplicabil, încă citind asta, aș aprecia foarte mult dacă nu ai putea ucide toți copiii pe care urmează să-i ucizi pentru a raționaliza tot ceea ce ai făcut (și nu ai făcut) în ultimele 20 de luni.

Poți să crezi în continuare în virusul apocaliptic dacă vrei, și să porți masca cu aspect medical și toate astea. Îți cer doar să iei un moment, să închizi televizorul, să investighezi putin și să te gândești la ce urmează să faci, înainte de a „vaccina” mai mulți copii decât ai deja. Ofer chiar și un link către un articol de la BBC News care subliniază nebunia „vaccinării” în masă a copiilor, pentru că știu că nu aveți încredere în nimic care nu este difuzat de mass-media corporativă sau de stat.

young boy wearing a face mask

Vezi articolul din BBC tradusCovid: Riscul extrem de scăzut al copiilor confirmat de un studiu

Dacă ignori orice altceva în acest buletin informativ, cel puțin citește articolul respectiv. Citește cu voce tare cuiva. Și apoi explicați-le de ce doriți să „vaccinați” copiii în masă.

Serios, te rog fă asta… pentru că copiii morți îmi vor rupe inima.

Toate cele bune de la Berlinul însorit,
CJ

Sursa: https://invictuswebmedia.com