Cătălina Ponor, revoltată: mă simt mai apreciată de străini decât de români

15:20, 17 august 2016 | Social | 2366 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

În urma eşecului gimnasticii româneşti la Jocurile Olimpice de la Rio, românii au adresat jigniri şi ofense brutale împotriva triplei campioane olimpice, Cătălina Ponor. Sportiva a adresat un mesaj pe Facebook tuturor românilor în care mărturiseşte cât de mult suferă din cauza lipsei de respect a compatrioţilor.

Cătălina Ponor a terminat pe locul 7 în finala de la bârnă de la Jocurile Olimpice şi pentru România este prima dată din 1976 când gimnastica feminină nu reușește să obțină o medalie.

Sportiva trece prin momente dificile după acest eşec, mai ales din cauza atacurilor venite din partea presei şi a compatrioţilor în general care declară că nu ar fi trebuit să fie prezentă la JO.

„Mi-am dorit prea mult, mi s-a rupt sufletul, am plâns toată noaptea şi la un moment dat voiam să mă opresc şi nu puteam, nu mi-a fost ușor să nu pun la suflet tot ce vedeam sau auzeam în jurul meu şi în rețelele de socializare sau presă şi nu îmi este ușor nici în continuare!”, a scris Cătălina Ponor pe Facebook.

sursa: Sputnik Moldova-România

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,