CARDINALUL ÎI ACUZĂ PE BILL GATES, GEORGE SOROS ȘI KLAUS SCHWAB CĂ AU FOLOSIT COVID-UL PENTRU A IMPUNE „CONTROLUL TOTAL” ASUPRA POPULAȚIEI

22:49, 15 decembrie 2021 | Externe, Social | 444 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Un cardinal german a susținut că pandemia de coronavirus a fost folosită de persoane precum George Soros și Bill Gates pentru a crea un „stat de supraveghere” global.

Gerhard Ludwig Müller, un judecător de rang înalt la Curtea de Justiție a Vaticanului, a declarat săptămâna trecută într-un interviu acordat Institutului austriac Sf. Bonifaciu că pandemia Covid-19 a provocat „haos” și „confuzie”, care nu s-au datorat doar la o „lipsă de cunoștințe, se datorează transferabilității și pericolului virusului în sine, dar și dorinței celor superbogați de a folosi oportunitatea pentru a atrage persoane”.

Elitele financiare ale lumii folosesc pandemia și măsurile luate de guverne pentru a „combate răspândirea virusului”pentru a pune oamenii sub „control total” și pentru a stabili un „stat de supraveghere global”, a continuat Müller. Sf. Bonifaciu a publicat un videoclip care arată o mică parte a interviului, iar cardinalul a confirmat de atunci Agenției de Presă Germană că materialul este autentic.

„Persoanele care stau pe tronul bogăției lor văd o oportunitate pentru a-și duce la capăt Agenda lor”, a spus cardinalul, numindu-i printre aceștia pe cofondatorul Microsoft Bill Gates, miliardarul George Soros și șeful Forumului Economic de la Davos, Klaus Schwab, între ei, care se află în spatele planului de control global.

Apoi cardinalul a acuzat elita financiară globală că încearcă să creeze un „om nou” făcut „după chipul și asemănarea lor” și-a adăugat că nu și-ar dori o asemenea soartă. „Asta nu are nimic de-a face cu democrația”, a spus fostul episcop de la Regensburg, care a condus cândva Congregația pentru Doctrina Credinței.

Declarațiile cardinalului, care au apărut recent în presă, au stârnit un val de critici în presa germană, care a calificat rapid cuvintele sale drept „teorii ale conspirației”.

Unii experți, invitați de revista germană Der Spiegel și de alte mijloace de comunicare, au spus că cuvintele sale ar putea fi interpretate ca o comparație între acțiunile guvernelor moderne și cele ale naziștilor, ale căror crime au fost astfel „minimalizate”. Ei au mai spus că simpla mențiune a lui Soros într-un astfel de context ar putea fi privită ca antisemită.

Matthias Kopp, Pressesprecher der Deutschen Bischofskonferenz (DBK) |  DOMRADIO.DE

Vaticanul nu a comentat declarațiile lui Müller. Inițial, Conferința Episcopală Germană a luat act doar de protestul său asupra vaccinării. Purtătorul de cuvânt al conferinței, Matthias Kopp, a declarat ulterior pe Twitter că a fost șocat de cuvintele lui Müller și-a adăugat că se pare că cardinalul a făcut astfel de declarații „ca persoană privată”.

Müller însuși a declarat într-un e-mail către DPA că respinge logica că oricine „critică elita financiară… este automat de partea greșită”. El a subliniat din nou „influența ilegitimă” a „elitelor superbogate din diferite țări”.

Sursa: https://invictuswebmedia.com